0

מניות ואופציות - מה צפוי בוול סטריט מחר?

0 תגובות   יום חמישי, 22/4/10, 04:37

 

דוחות כספיים - מורגן סטנלי בעיקר הפתיעו בתוצאות טובות מהכנסות שנקראות fix income  , גם גולדמן סאקס הרויחו בצורה יוצאת מין הכלל מאותם סוג של הכנסות ... גם חברות בואינג ואפל לא איכזבו.

CREE - דוח מצויין לרבעון ותחזית זהירה לעתיד מזכירים את AAPL ,  כאשר מניית החברה עלתה בצורה מהירה , ההנהלה ציננה את המומנטום עם תחזית זהירה. שתי חברות תרופות GILD ו-ABT איכזבו עם תחזית רווח לעתיד ותירצו את צימצום הרווחים בעליות ביטוח בריאות חדש .אחרי שעות המסחר  QCOM ו-EBAY נתנו תחזית חלשה לרבעון השוטף ולכל  השנה המניה ירדה לאחר שעות המסחר.

בסה"כ חדשות טובות מכיוון חברות שממשיכות לתת מומנטום חיובי לשוק.

 

יום חמישי  לאחר שעות המסחר אמזון -AMZN תודיע תוצאות רבעוניות , כמובן שמצפים מהם לרבעון מצויין החברה היא חברה חזקה על אף  שאפל יצאו עם מוצר מתחרה לקינדל (מכשיר להורדת ספרים לאינטרנט) אסור לשכוח שקינדל הוא רק 5% ממחזור המכירות . לאחרונה ראיתי שאמזון הגישה תביעה נגד מס הכנסה וירג'יניה  בעקבות דרישת מס הכנסה לקבל את רשימת תושבי וירג'ניה שקונים דרך אמזון.

 

מבחינה טכנית מדד P&S 500 נלחם על רמת 1,200 עולה ויורד מתחתיו , ממרץ 2009 עד היום השוק עלה ב 78% . הדאו והנאסדק עלו כל אחד בהתאמה 7.87:4.3 סה"כ שוק מדשדש היום .

 

אירועים גיאופוליטים - הבעיות באירופה מכיוון יוון יכולות לצוץ בכל רגע מחדש כאשר עלות המימון ליוון עולים ועולים וייתכן ויוון תצטרך עזרה מהאיחוד האירופי והמטבע הבינלאומי דיונים בנושא החלו היום . השאלה העיקרית איך האירועים ישפיעו על השוק נניח שיוון תסתדר מי תקום אחריה ספרד? פורטוגל . אל לנו לשכוח פוטינציאל זה  מצד אירופה .

מה עוד קרה ? פלטפורמה של RIG התפוצצה בגולף מקסיקו ישנם עד עכשיו 11 נעדרים  לא ברור איך ההתפוצצות קרתה.

 אירועים מקרו כלכליים למחר :

כמו כל יום חמישי נתון שבועי מספר דורשי דמי אבטלה חדשים .PPI - עלות ייצור מוצרים , עלייה מעידה על עליית אינפלציה ..... לא צפוי מפני שההתייחסות בעיקר לעלות מוצרים ללא עליית מחירי נפט .

מכירות בתים יד שניה - ייתן לנו מידע על התקדמות בענף הנדלן  .

סקר שנעשה היום מעיד ש 70% מהאמריקאים ענו שייעדיפו לקנות מכוניות תוצרת אמריקה ולא מכוניות זרות . תעקבו אחרי פורד . בחודשיים האחרונים השתמשנו באסטרטגייה הנקראת "השכרת מניות " בהצלחה רבה גם כרגע יש הזדמנות טובה ביותר לאופציית 14 $ חודש מאי .

 

סנטימנט בשוק מדידה של יחס אופציות פוט לחלק לאופציות קול הוא :0.91 משקיעים נשארים זהירים .

 

מה למחר ? שאלה ששאלתי את עצמי מספר פעמיים , מה אם תיקון האם הוא צפויי? נכון ללמידת הנתונים בתום יום רביעי ובדיקה לפני המסחר ליום חמישי , לא נראה כי יש כאן תיקון צפוי . השוק הוא בוליש אולי נמצא באיזה שהוא טווח מסחר מסויים , כל ידיעה רעה נסחפת במהירות ע"י סנטימנט חיובי. לכן בתקופה הקרובה העסקאות יהיו עסקאות בוליש למדשדש . עדיף לא ללכת בעסקאות ישירות כמו קניית אופציות ישירות  או מניות , אלא כדי לעבוד במרווחים (SPREAD) שניתן להתאים אותן במהירות למגמה משתנה . אל תכנסו לאף הכרזת דוחות של מניות ברשותכם ללא ביטוח על מניה .

ביטוח על מניה נחוץ כמו ביטוח על כל רכב שאתם נוהגים בו בתקופת דוחות כספיים .

מסכים ירוקים

נאוה אלגר

 

דרג את התוכן: