0
ביומיים הראשונים של המחזור החודשי (לפעמים זה מתחיל יום קודם), משתלט עליי הסבל הגופני שמשפיע על נפשי.
בעבר נהגתי לנטול כדורי הרגעה (אקמול, אופטלגין, אדוויל, אדקס), - כדי להפחית ולהשקיט את התופעות הפיסיות, אולם בשנים האחרונות הפסקתי עם המנהג הזה להלעיט ולסמם את גופי בכימיקלים רעילים.
גוף -
כאבי ראש ומגרנות, כאבי גב איומים בגב התחתון, כאבי בטן באיזור הרחם - התכווצויות וכאבים חדים. ובכלל, לעיתים חשה בכאבים ומיחושים במקומות לא צפויים בגופי.
עלייה משמעותית בחשק המיני.
אני נחלשת פיסית - מרגישה צניחה אנרגטית, צורך להיות במצב מאוזן, קשה לי לעמוד על הרגליים, אז אני שוכבת במיטה. מנומנמת וחשה בצורך לישון יותר - עייפה ונרדמת בשמונה וחצי בערב.
התפקוד שלי בעבודה פוחת - הזיכרון,הדיוק,החדות,היצירתיות,העירנות ,הריכוז.
אוכלת יותר שוקולד ולא מקפידה על תזונה נכונה.
נפש -
יותר דעתנית מהרגיל, חסרת סבלנות, קצרת רוח. אין לי מצב רוח טוב לא יציבה לא עונה לטלפונים - גם לא של חברים שאני אוהבת (כי מומלץ לא להתקרב אליי) נוטה לכעוס בקלות מתוחה, לא רגועה פגיעה ונוטה לבכי פחות שולטת בתגובות שלי ובעצמי מדוכדכת מרוחקת קרה רעה ביצ'ית בלתי נסבלת אגואיסטית שתלטנית מרוכזת בעצמי מסתגרת ומופנמת יותר פחות חברותית לא נחמדה לא מתחשבת לא מחייכת לא טוב לי רע לי
שכחתי משהו ?
;-)
בנות, אתן מזדהות ? גם לכן מוכרות התופעות הפיסיות והנפשיות הללו והשינויים האלה בתקופת הוסת ?
|