0

פייסבוק - איך לראות את התמונות מבלי ללחוץ על LIKE

0 תגובות   יום שני, 10/5/10, 14:52

טרנד חדש ומעצבן צץ לו בזמן האחרון , סוג חדש של ספאם ברשת החברתית. פעם לפני שפייסבוק שינו את הכפתור שלהם become a fan , היו כל מיני סוגי ספאם מתוחכמים שאם תזמין את כל החברים שלך דבר מה פלאי יקרה בפייסבוק שלך, כמובן שתמיד הדבר היה שקר והאינטרס היחיד היה לצרף כמה שיותר חברים.

 

מאז פייסבוק שינו את הכפתור, והפכו אותו לכפתור LIKE, סוף סוף נשמתי לרווחה ואמרתי לעצמי, זהו נגמר הספאם הארור הזה. ואז צצה לה מפלצת חדשה של ספאם שעברה אבולוציה לא קטנה (צריך לומר ח"ח לבחור בחורה שהמציאו את זה) עמודי מערציבים עם לשונית מוסתרת. 

 

הלשונית המוסתרת הינה פונקציה בפייסבוק שמאפשרת להתנות את הצגת תוכן הלשונית בפעולה, כמו לחיצת על כפתור LIKE, ברגע שנלחץ על הכפתור התוכן יופיע מולנו. זו דרך נהדרת לגרות גולשים ללחוץ על לייק לעמוד שלנו ולהחשוף בפניהם מידע. זו גם דרך נוראית לבצע ספאם, כל מיני כותרות כמו "קעקוע שכל גבר היה רוצה על כל אישה" "בר רפאלי ללא איפור פשוט מזעזע" "משינה תנגן לכם בפייסבוק אם תלחצו על.." ועוד המון עמודים שונים. 

 

הטרנד הזה תפס תאוצה רצינית והתחיל להופיע בכל חור בפייסבוק, ויש אנשים סלחו לי על הביטוי "מספיק מטומטמים" לקנות את זה, ולבצע את ועוד לשלוח לכל החברים שלהם, לא מספיק שפעולת הלייק שמה את זה על הקיר שלהם , אלא גם הם שולחים את זה הלאה. 

 

כמובן שאין דבר מיוחד בתמונות של בר רפאלי , זה סה"כ היא מימי הבית ספר שלה, הקעקוע שכל בעל רוצה על אישתו זה טרייבל בגב התחתון, ומשינה לא מנגנת בפרופילים של פייסבוק, אבל זה לא מונע מאנשים לחשוב שזה משעשע, ולהפיץ את זה הלאה. ובכן לאור הבעיה הזו חבר קרוב שלי עלה על דבר מעניין מאד.

 

ניתן לראות את התוכן של הלשונית המוסתרת ללא צורך בלחיצה על לייק אלא על ידי הקשת קוד פשוט לתוך שורת ה URL של העמוד. מדהים אני לא צריך לסבול יותר, אני יכול לראות כל מה שארצה ללא ללחוץ על לייק, בלי לפרסם על הקיר ובלי לעשות ספאם בכדי לצבור לעצמי LIKE'S לעמוד. 

 

אתם נכנסים לקבוצה , וכתוב לכם " בשביל להציג את X עליכם ללחוץ על לייק והתמונה תופיע" ובכן עליכם לקחת את חתיכת הקוד הזו 

 מכיוון שבדה מארקר לא ניתן להעתיק, הנה קישור לכתבה שלי באותו נושא ששם ניתן להעתיק את חתיכת הקוד שאיתה אפשר לראות את התוכן של לשוניות מוסתרות 

 

עובד על דפדפנים : (פיירפוקס , כרום) FIREFOX , CHOME לא עובד טוב ב- (אקספלורר) EXPLORER

 

הסוף לספאם בלשוניות מוסתרות  

 

והנה הקוד

 

javascript: for(i in x=document.getElementsByTagName("span")) if(x[i].style.visibility=="hidden") void(x[i].style.visibility="visible")

 

 הרשו לי אפילו לתת לכם עמוד שתוכלו לנסות בעצמכם ולראות שזה עובד -

 

 http://www.facebook.com/pages/br-rply-lpny-pwtwswp-myty-wmpty-btyrwp/113220372049601?ref=search&sid=610598811.1399323700..1

 

 

 

דרג את התוכן: