רכישת תכשיטים מבית "שירי אודיז"

0 תגובות   יום רביעי, 12/5/10, 17:32

רכישת תכשיטים היא השקעה גדולה וארוכת טווח ואם מתבצעת בזהירות ובהקפדה, גורמת אושר רב והנאה ממושכת. אין מדובר בעניין של מה בכך, לא כל שכן כשרכישת תכשיטים מתבצעת באינטרנט. מסחר סיטונאי של תכשיטים בכלל ושל תכשיטי יהלומים בפרט, מבוסס על אמון מלא בין הספק והלקוח.

לפני ביצוע ההחלטה המשמעותית לרכוש תכשיט יהלומים, מומלץ לקרוא על זהב, ועל ארבעת המרכיבים הקובעים את טיב היהלום ואיכותו. בעת ביצוע ההזמנה מומלץ לרכוש תעודה גמולוגית ליהלום. כל אלו, כדי לוודא שאכן רכשת את המוצר האיכותי ביותר בעבור כספך.

שירי אודיז, דור שלישי למשפחת יהלומנים מוכרת, מעצבת תכשיטים אקסקלוסיביים ויחודיים מזה כעשור. בשנת 2006 חברה שירי לשותפה, דניאל סיטון, והשניים הקימו את מותג התכשיטים שירי אודיז בע"מ. זהו מותג תכשיטים המוכר בעיקר טבעות אירוסין ונישואין המשובצות אך ורק ביהלומים אמיתיים ואיכותיים. החברה מוכרת גם תכשיטים אחרים המשובצים ביהלומים דוגמת עגילים, תליונים ועוד.

ייחודיות החברה מתבטאת בכך שהיא מוכרת תכשיטים באינטרנט ברחבי העולם.

לפני כשנה, חדרה החברה לשוק הישראלי וצירפה למעגל לקוחותיה עוד אלפי לקוחות מרוצים. חלק נכבד מלקוחותינו הישראלים רכשו תכשיטים אונליין באתר הבית (www.ShireeOdiz.Co.Il). אחרים, הגיעו לחדרי התצוגה של החברה במרכז היהלומים העולמי בבורסת היהלומים ברמת גן, כדי להתרשם התרשמות בלתי אמצעית ממגוון מרהיב של תכשיטים.

רכישת תכשיטים מבוססת במידה רבה על אמון והחשיבות עולה עשרות מונים כשמדובר ברכישת תכשיטים באינטרנט. לכן, הדבר הראשון במעלה מבחינתנו הוא לעמוד בציפיות הלקוח (ואף מעבר), להעניק שירות הולם, מקצועי, אדיב ואישי, וברמה הגבוהה ביותר כדי להפוך את חווית קניית התכשיט למהנה. כיצרנית תכשיטים מוכרת, אנו מבטיחים שכל תכשיט יהלומים עומד בדרישות המחמירות ביותר של השוק ואף הולם את "אמנת קימברלי" המפורסמת.

 

טיפול בתכשיטים

 

מימד חשוב נוסף הוא הטיפול בתכשיט לאחר רכישתו. תכשיטים, ובמיוחד תכשיטי יהלומים, נוטים לצבור לכלוך עם הזמן ויש לטפל בהם מדי פעם כדי להשיב להם את הברק ולגרום להם להיראות חדשים. ניקוי התכשיט הוא קל ומהיר אך יש לבצעו בזהירות בשים לב לאופן הטיפול הבא:

יש להשרות את התכשיט בתמיסה חמה של נוזל ניקוי עדין (למשל נוזל לרחיצת כלים) ומים. כדאי להשתמש במברשת רכה להסרת הלכלוך (למשל מברשת שיניים) וכך לא לשרוט את הזהב. יש לערבב בעדינות בתוך תמיסת הסבון ולשטוף ביסודיות במים חמים (חשוב לשים לב שהכיור סגור כדי להימנע מתקלות) ולבסוף לייבש את התכשיט עם בד נקי.

 

מומלץ גם לבקר פעם בכמה שנים בחנות תכשיטים מקומית כדי להדק את היהלומים בטבעת ובכך להבטיח את יציבותם בתוך התכשיט.

 

להזמנת תכשיטי יהלומים, אתם מוזמנים להיכנס לאתר החברה:

 

כמו כן, אתם מוזמנים להגיע אלינו (לאחר תיאום מראש) ולהתרשם ישירות מהתכשיטים. לתיאום פגישה אנא צרו עימנו קשר במספר 03-6132278. מאחלים חווית קנייה מהנה, צוות שירי אודיז.

 

דרג את התוכן: