הכל נראה בסדר, הכל היה בסדר, אבל כל הזמן ליוותה את זה גם תחושה שמשהו חסר. כמו קול כזה שמוריד למטה ויוצר חיים חסרי משמעות.
ניסיתי כל מיני טיפולים ודרכים ועישונים ואנשים ומהיותי אדם שמתמיד חיפשתי תהליך שיהיה לאורך זמן. רציתי להתחייב לתקופה וגם אם יתחשק לי לזרוק הכל וללכת, מישהו שיגיד לי לא ללכת, שלא יאמין לי.
שאלתי הרבה אנשים, שמעתי חוויות, התנסיתי בעצמי. עד ששמעתי על שיטת גרינברג ועל התנסות של חברה, שסיפרה לי על הקשר בין איך שהיא הולכת ברחוב, להבעת הפנים שלה ולמצב רוח שיש לה. זה נשמע מעניין, הרי הגוף שלנו לא סתם נמצא איתנו כל הזמן... באותו שבוע שפגשתי אותה, נפתחה בעיירת מגוריי, טבעון, קליניקה לשיטת גרינברג ולשם הגעתי.
מצאתי מישהו שלא נתן לי ללכת כל כך בקלות, שנתן לי להיות מי שאני בלי להתיפייף ולאט לאט לחשוף דברים והתנהגויות שהסתרתי.
זה היה חדש ומרגש לבוא כל שבוע למקום שאין בו שפיטה, אך יש דרישה. מקום שאין נכון או לא נכון ושיש לי מלא מקום להיות מי שאני. גיליתי יותר חופש בתנועה והרגשתי הרבה יותר בנוח עם הגוף שלי בלי לבקר אותו כל הזמן, הפסקתי לסבול ממיגרנות והתחלתי יותר לשלוט בחיי ולנתב אותם. חזרתי לצחוק יותר ולהיות פחות רצינית וכבדה.
רציתי לדעת עוד, רציתי לדעת איך הוא מרגיש מה שאני מרגישה בלי שאמרתי כלום, איך הוא מקדים אותי כל פעם ואיך הוא לא לוקח אותי אישית ונעלב ממני או צוחק דווקא שאני נורא רצינית.
רציתי גם ונרשמתי ללימודים.
אחרי מסע מפרך, מרגש, מלהיב, מפתיע, משנה, ומרחיב אני בעצמי מדריכה מוסמכת של שיטת גרינברג. פתחתי מקום יפהפה ומושקע שמאפשר לאנשים להיות הם, מקום שדורש אך מנסה כמה שפחות לשפוט. אני עובדת ומכירה אנשים שונים ומגוונים ומלמדת אותם איך להיות בריאים יותר ומבסוטים יותר.
תסתכלו סביב, כמה אנחנו סובלים, מקטרים, כואב לנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות עם זה. לרוב אנחנו חושבים שזה טבוע בנו וזאת האישיות שלנו ואין מה לעשות. אז אני גיליתי שיש מה לעשות ואמנם הדרך היא לעיתים דורשת מאבק בדפוסים, אך התוצאה, שווה כל רגע. הנשימה שהתרחבה והלב שנפתח, אין מחיר שישווה.
אני מזמינה אתכם לפגישת אבחון בכפות הרגליים – בה אפשר ללמוד על האיכויות שיש לכם ואיך ניתן להגדיל אותם בחיים, על הדפוסים שעוצרים אותנו בדרך ועל הקשר בין אלו לגוף, לתנועה, לנשימה, לרצונות ולבחירות בחיים - איך אפשר לשנות ולחיות טוב יותר.
בואו עדי 054-5325723 |