צרידות- ספר חדש שיאפשר לכם להנות מקול בריא וצלול

2 תגובות   יום חמישי, 27/5/10, 16:00


מורים, מרצים, גננות, שחקנים, מנחי קבוצות, מטפלים,  וכל מי שמרגיש שהוא מאמץ את הקול שלו בצורה שאינה בריאה:

הספר "צרידות" של נירה גל הוא בדיוק בשבילכם.

            
"צרידות - למדו כיצד לרפא את קולכם וליהנות מקול בריא וצלול", בהוצאת דיונון,הינו ספר עבודה מעשית הכולל מגוון רב של תרגילים לריפוי ולהבראת הקול - לפי שיטתה המיוחדת של נירה גל. שיטה זו מבוססת על הקניית הרגלים נכונים ועל ארגון גופני נכון: יציבה, ישיבה, הליכה והגמשת כל האיברים הדרושים להפקת קול נכונה. כאשר האיברים הללו עובדים עם הנשימה באופן תקין ובהרמוניה מלאה, הקול נשמע נקי, בריא וצלול. הספר מלווה בתמונות הדגמה ובאיורים אנטומיים אשר מקלים מאוד על הבנת התרגילים. כל אחד יוכל לבחור את התרגילים המתאימים לו ביותר, לבצעם בקלות ולהבריא. 

 

נירה גל היא זמרת ומורה מוסמכת לפיתוח קול. בעבר לימדה נירה בתיכון לאומנויות ע”ש תלמה ילין ובמכללה לתקשורת בתל אביב, במגמה לקריינות רדיו וטלויזיה. כיום מלמדת נירה בבית-הספר הגבוה לאומנויות הבמה “בית צבי” וכן באופן פרטי, היא מתמקדת נירה בהוראת פיתוח קול ודיבור, ובטיפול בצרידויות ובליקויי דיבור על פי שיטתה המיוחדת.

 

ד”ר בני נגריס, רופא למחלות אף, אוזן, גרון וקול על הספר: "נירה גל אספה את הידע והניסיון העצומים שהיא צברה במשך השנים והביאה אותם לכתב בצורה דידקטית ומאירת עיניים. בלב שלם אני ממליץ על ספר זה לטיפול בצרידות, לשמירה על קול בריא וצלול וכן לכל העוסקים בדיבור ובשירה". 

 

למידע נוסף ולרכישת הספר הכנסו לאתר probook או לחצו כאן

 

דרג את התוכן: