0
סילבן שלום:''אין משיח שמחכה לנו בחוץ'' (רוטר.נט) יחזקאל ל"ח ל"ט).
אהל ראש הממשלה ושריה מולכים את היהודים התמימים שולל ועושים מה בראש שלהם ואומרים מה בפה שלהם כאילו כל העולם הפקר ואין דין ואין דיין. במיוחד כאשר כל מה שהם עושים הולך להם עם החמאה למטה. מכשלון לכשלון כוחינו יגדל.
בכל הארועים האחרונים - אין שום הגיון בכל מה שקורה.
המודיעין כשל - איך זה????- "המודיעין הטוב ביותר בעולם".
שלחו את לוחמי השייטת הטובה ביותר בצה,ל - וראו מה קרה. השם יתברך עשה נס שאף אחד לא נהרג אבל השם יתברך ניהל את המהלך והביא את הכשלונות, אך ורק כדי שאיש לא יוכל לומר "כוחי ועצם ידי עשו לי את החיל הזה"
במקרה הזה - מדינת ישראל צודקת והנה כל העולם שונא אותנו שנאת מוות. גם הגויים יודעים שכתוב בתנ"ך "הבא להורגך - השם להורגו."
לא אין הגיון בכלום. איפה שאין הגיון - שם תמצאו את הקב"ה.
בתורה יש הרבה הגיון אבל בארועים אין - כי התוצאות שלויות אך ורק ברצון השם.
דבר נוסף, אנו נמצאים בסוף הדרך - לפני התגלות משיח צדקנו בע,ה. הקב"ה משנה את הנהגתו ומגה את עצמו בחושך. צריך רק להתבוננן ולאות - מי שרוצה ,כמובן. מי שלא רוצה , לא יראה כלום. כמו כן צריך זכות כדי לראות ולהבין. המילה "להתבונן באה מהמילה "בינה" כלומר, הבנה.
אז הממשלה דבילית ואינה מבינה וגם לא רוצה להבין אבל אתם היהודים - זכותכם לדעת את האמת.
כתובף ,נסתרות דרכי השם, - כלומר , הרבה לא נין להבין. אולם השם נתן בידינו כלי יקר - תורת יראל, חומש נביאים וכתובים ודרך כלי זה אנו יכולים להבין ולדעת הרבה דברים.
להלן כמה פסוקים מפרשת "בחוקותי, שנוכל ביחד להבין הרבה הרבה דברים בתוך כל הבלגן ולעשות לעצמנו סדר במוח ולא לשמוע לתשקורת ולכל השטויות שיוצאות מפי השרים וראש הממשלה האומללים.
פסוק י"ד:
ןאם לא תשמעו לי ולא תעשו את כל המצוות האלה: פסוק ט"ו: ואם בחוקותי תמאסו ואם את משפטי תגעל נפשכם לבלתי עשות את כל מצוותי להפרכםאת בריתי:
פסוק ט"ז: " אף אני אעשה זאת לכם והפקדתי עליכם בהלה את--השחפת ואת הקדחת מכלות עיניים ומדיבות נפש ....
פסוק י"ז: "ונתתי פני בכם ונגפתם לפני אוייבכם ורדו בכם שונאיכם ונסתם ואין-רודףאתכם...,
עד כאן המקרא.
רש"י:
"תמאסו" מואס באחרים - באלה שמקיימים את המצוות (שנאה לשומרי התורה). "תגעל נפשכם" - שונא תלמידי חכמים.
"לבילתי עשות, - מונע מאחרים לעשות.את כל מצוותי " "להפכם את בריתי" להיות כופרים בעיקר, (בתורה ובהקב,ה) הרי שבע עבירות עוברים בכך ו. הראשונה גוררת את השנייה עד השביעית ואלו הן:
א. לא למד
ב. ולא עשה (לא קיים)
ג. מואס באחרים העושים (המקיימים את מצוות השם
ד. שונא את החכמים
ה. מונע מאחרים (לקיים את המצוות)
ו. כופר במצוות
ז. כופר בעיקר
"ונתתי פני בכם" - מהמילה פנאי - אני פונה מכל עסקי להרע לכם.
"ורדו בכם אוייבכם" כמשמעו, ישלטו בכם.
"ונגפתם לפני אוייבכם" שיהא המוות הורג אתכם מבפנים, ובעלי דבביכון (אוייבכם) מקיפין אתכם מבחוץ.
"ורדו בכם שוניאכם", שאיני מעמיד שונאים אלא מכם ובכם (אוייבים מפנים לא חסר - ערביי ארץ ישראל שחברו לשמאל הרדיקלי ליהודים - אגב, כמה יהודים היו על "המרמרה"?????? ומי מנהל את "הקרן לישראל חדשה"????? ומה עם ביילין ויוסי שריד ועם אלדד יניב????? והרשימה ארוכה)., שבשעה שאומות העולם עומדים על ישראל, אינם מבקשים אלא מה שבגלוי ואילו האוייבים מבפנים קמים על ישראל בתואנה של "מאהבה").
"ונסתם " - מפני אימה" ואין רודף" מבלי כוח - שאין אומותהעולם יכולות על ישראל אלא אם השם יתברך נותן להם רשות.
המשך מקרא:
פסוק י"ח: "ואם עד אלה לא תשמעות לי ויספתי ליסרה אתכם שבע על חטאתכם" (כנגד שבע העבירות המוזכרות לעיל)
פסוק י"ט: "ושברתי את גאון עזכם....."
פסוק כ"א: ואם תלכו עימי בקרי (מהמילה מקרה) ולא תאבו לשמוע לי ויספתי עליכם מכה שבע כחטאתכם:, (רש"י) אביא עליכם שבע פורענויות אחרים במספר שבע כחטאתכם.
פסוק כ"ב: "והשלחתי בכם את חיית השדה ושכלה מהמילה שכול) אתכם והכריתה......" המאבדים שעושים פיגועים הם כמו חיות וכן ישמעאל קרוי בתורה "חמור". "והשלחתי" - לשון גירוי - להתגרות ( האם אין המשט הזה פרובוקציה????)
פסוק כ"ג: "ואם באלה לא תוסרו לי והלכתם עימי בקרי:
פסוק כ"ד: "והלכתי אף אני עימכם בקרי והיכתי אתכם שבע על חטאתכם:"
"לא תוסרו לי - לשוב אלי בתשובה. (תוסרו מהמילה מוסר)
פסוק כ"ה: "והבאתי עליכם חרב נוקמת...."
פסוק כ"ה: "ואם בזאת לא תשמעו לי והלכתם עימי בקרי" (כל פעם תאמרו עוד מקרה)
פסוק כ"ז: "והלכתי עמכם בחמת קרי (בחמת _ בזעם אביא עוד "מקרים" אם לא תבינו שאני עומד מאחורי הכל) ויסרתי (מהמילה יסורים) אתכם שבע על חטאתכם....."
יהודים יקרים!!!!!
הדברים מדברים בעד עצמם. משיח עומד לבוא בע,ה יתברך וזכותכם לדעת האמת האחת והיחידה. התקשורת משקרת אתכם והממשלה עובדת עליכם בעיניים. השם יתברך לקח להם את המוח ואת הכוח ובמלחמה, שכבר החלה, "אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים". רק הוא יציל אותנו - את מי שיחזור בתשובה (ניתן לפנות לערכים 144).
שימו לב ! הגאולה באה בשלבים - כל מה שקורה כעת - זה עוד שלב בדרך לגאולה. המלחמה הנוכחית תהייה קשה ומפחידה.
מישהו חלם שארדואן יהייה יותר גרוע מהננס באירן.
אילו מנהיגי המדינה לא היו רשעים ונוכלים, היו מודים בחוסר יכולתם יותר להגן על המדינה, היו יוצאים אל העם וצועקים "שמע ישראל השם אלוקינו השם אחד" ובזה חוסכים הרבה צער הרג וכל מרעין בישין.
אל תשמעו להם - שכל אחד יחשוב על עצמו ויחשוב לאן הוא רוצה להגיע - לחוף מבטחים בע"ה או לגהינום.
נתניהו, סילבן שלום, ברק ושאר ירקות מובילים אתכם אל הגהינום וכרגע לא מדובר בגהינו בעולם הבא אלא במלחמה כאן.
בהצלחה לכל היהודים
שירהW
לע"נ ירחמיאל אפרים בן יעקב קאפל לע"נ פנחס בן גירשיה
לרפואה שלמה למרדכי מקס בן דינה לרפואה שלמה לג'סיקה שרה שיינדל בת סוזי פרומה |