כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    תעודות סל

    הבלוג עוסק במדדים שונים בבורסות בעולם ובמוצרי מדדים.
    החל ממדדי מניות, מדדי אג"ח, סחורות, מטבעות, מדדי מחיר, מדדים מתואמי תשואה/דיבידנד ועד לתעודות סל, קרנות סל, קרנות נאמנות, קרנות מחקות, קרנות ETF, ETN ועוד.

    איל סגל מתארח: משבר החוב ושוק המט"ח

    0 תגובות   יום שני, 7/6/10, 20:28

    שלום לכולם,

     

    להלן המבזק הכלכלי של תכלית בית השקעות אודות משבר החוב באירופה, כיצד הוא משפיע על כלכלת ארה"ב ועל כלכלת ישראל. וכמובן שוק המט"ח העולמי - לאן הולכים הדולר, האירו, הין היפני, מטבעות השווקים המתעוררים והשקל הישראלי.

     

    תבלו







    גילוי נאות

    הכותב הינו סמנכ"ל בקבוצת תכלית תעודות סל. הכותב אינו בעל רישיון פעיל כיועץ השקעות על פי חוק הסדרת העיסוק בייעוץ השקעות, בשיווק השקעות ובניהול תיקי השקעות, תשנ"ה-1995. הכותב עשוי למכור ו/או לקנות ו/או להחזיק בניירות ערך ו/או הנכסים הפיננסיים     הנזכרים בהודעותיו. אין לראות באמור בהודעותיו של הכותב הנ"ל משום הצעה ו/או המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא לרכישה ו/או מכירה ו/או החזקה של ניירות ערך ו/או נכס פיננסי המתוארים בהן או של ניירות ערך ו/או נכסים פיננסים אחרים כלשהם או המלצה להשקעה באפיקים ספציפיים כלשהם. המידע המוצג הינו לידיעה בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם, וכל העושה שימוש בו, עושה זאת על דעת עצמו ועל     אחריותו בלבד.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      רפאלוס
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין