זה לא אתר הכרויות פה!!

25 תגובות   יום חמישי, 4/10/07, 12:51
 

לאחרונה אני מקבלת יותר ויותר הודעות אשר באופן ישיר דנות במפגש בין הכותב לאנוכי. האחרונה שקיבלתי הייתה ממצה ביותר- אם מתאים צרי קשר (בצרוף תמונה כמובן של כותב ההודעה). יותר ישיר מזה??

לא מזמן קיבלתי הודעה ובה כתב המוען כי הוא חדש, שהוא לא יודע איך כל זה בדיוק הולך כאן, ושאני מעניינת אותו. כשנשאלתי האם מעוניינת אני להכיר יותר כתבתי לו, בנחמדות(כזו אני) "לא בעניין. אני כאן בשביל הכתיבה". התשובה לא איחרה לבוא: איזו כתיבה??

ובכן- יש לנו בעיה.

אפשר שמישהו יסביר לכל המצטרפים החדשים שזה לא אתר הכרויות פה??

או אולי זו אני שתמימה- אבל לא לשם כך התכנסנו- לפחות לא אני. לי חברי אמרו "כאן תוכלי לכתוב ולקבל פידבקים".

 אז נכון שאפשר לפגוש כאן אנשים וליצור קשרים אי אלו או אחרים.

ונכון שנוצרים כאן חיבורים מדהימים, אך האם זהו אתר הכרויות במסווה של רשת חברתית עסקית??

 

לשמחתי(נראה לי) מעולם לא נזקקתי לאתר הכרויות ומעולם אף לא צפיתי בכזה, אפילו לא לצורך שעשוע. קראו לי שמרנית אבל אני מאמינה בפיזיות ובמפגש אש בין אנשים ולא בין מחשבים.

 

שרון חברה שלי אמרה לי:"פשוט אל תכתבי רווקה! תכתבי ביחסים או משהו".

 אז לא, אני לא רוצה לשקר. וכן, אני רווקה. אבל זה שאני רווקה לא אומר שאני מחפשת. לפחות לא כאן. יכול להיות שאני בקשרים מתחילים שעוד קשה להגדיר אותם כיחסים.. וחוץ מזה, לכל אותם גברים ובכלל- אם הייתם קוראים את הפוסטים שלי  ולא רק מסתכלים עלי בתמונות, הייתם יודעים שיש לי אי אילו יחסים, או שלפחות איך אומרים- אני מנסה.

 

בהצלחה

 

קים.

 

נכתב- היום!! 4.10

 

דרג את התוכן: