כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    רשימות והתרשמויות

    0

    ספטמבר השחור של יס: בחברה לא הבינו כי עדיף לקוח מתוסכל ומבין מאשר לקוח מתוסכל וזועם

    2 תגובות   יום רביעי, 10/10/07, 17:17

    אמש יום שלישי בערב, היה הערב הראשון אחרי למעלה מ-30 יממות שזכיתי כמנוי של חברת הטלוויזיה בלווין-יס להיהנות ממותרות טלוויזיוניות על-פי אמות המידה שהרגילה אותי החברה, מסך זך וצלול, מסך הנטול מכל עיוותים ויזואליים כאלו ואחרים או צרימות אלקטרומגנטיות מרגיזות, עיוותים וצרימות שהפכו את מסך הטלוויזיה שלי לגרסה מודרנית ולא אטרקטיבית במיוחד של סגנון הציור של פיקאסו.

    מסך הטלוויזיה נטול ההפרעות היווה אתנחתא מרעננת ואופטימית אחרי סדרה נוספת של נסיונות כושלים ומתסכלים לפרוס את מצוקותיי הטלוויזיניות בפני מאן דהוא במוקד שירות הלקוחות של חברת הטלוויזיה הלווינית.

    לא ברור האם פעילות נמרצת מדי של אוניות ביון מסתוריות לא רחוק מחופי ישראל, טרור אלקטרומגנטי הקשור בצורה זו או אחרת לארוע הבטחוני המצונזר שהתרחש בשמי סוריה בתחילתו של החודש החולף, ביס לא הפנימו במשך שבועות ארוכים מדי, כי הדרך הטובה ביותר למזער ככל האפשר את  הנזקים מהמשבר המתמשך אותו חווה החברה היא להפוך את המוני הלקוחות המתוסכלים והזועמים של החברה שזכותם להינות משירותי טלוויזיה סדירים מקופחת, להמוני לקוחות מתוסכלים אך מבינים, הבנה המתבטאית בסבלנות למשבר

     אילו בחברה היו משכילים כבר בימים הראשונים של המשבר, לשתף באורח מלא במצוקות עימה מתמודדת יס ובחופן גדוש של התנצלויות והבטחה מפתה לפיצוי נאות והולם במהירות האפשרית, הסברים, התנצלויות  והבטחות שניתן היה להעביר לידיעת הלקוחת במגוון של דרכים, היתה יס חוסכת לעצמה את  הגל הגואה  של בקשות לתביעות ייצוגיות  גל ההולך ומתרגש על החברה וגל גדול יותר של לקחות זועמים המבקשים להפסיק לאלתר את המנוי שלהם.

     ביס הבינו רק בתחילת השבוע את הסגולות הטמונות בהסברים  והתנצלויותבפני הלקוחות, אך כנראה שהדבר לא יימנע את המשבר הכספי הקשה המתרגש לבוא על החברה , משבר שיערער את יציבותה הפיננסית ויערפל את  עתידה של יס..

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        10/10/07 17:41:

      אני מקוה שחלק מן המנויים הבינו שאפשר לחיות גם בלי טלוויזיה, וזה לא כזה נורא לפעמים או אפילו תמיד. ואם כבר להתנתק מ"יס" למה לרוץ להתחבר ל"הוט"? תמשכו קצת זמן איכות

        10/10/07 17:26:

      לכשתתעורר תביעה ייצוגית אני בפנים.

      מהיום בו החלו ההפרעות נענתי באטימות ויחס מתנשא של נציגי השירות שלא טרחו להתנצל, להציע פיצוי או כל נחמה אחרת.

       

      הרי חברה בעלת היקף פעילות כמו יס יכלה בשקט להציע החזר על ימי השיבושים ובכך לרכוש את כבודם והערכתם של המנויים אולם זה לא קרה ועל כן הם צריכים לשלם.

       

       

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל