0

וולסטריט מסמיקה

0 תגובות   יום שישי , 13/8/10, 08:23

מסחר בוולסטריט נשען על הצד היורד היום , סנטימנט שלילי התקבל מחברת סיסקו . נשיא חברת סיסיקו למעשה ציטט את הצהרת הנגיד ברננקי : פעילות לא ברורה משפיעה על השוק...  סיסקו כמו הורדת דירוג ע"י הפדרל ריזירב גרמו לוול סטריט  להסמיק .

ניתוח סניטמנט על ידי אופציות – עובדות  :

יחס אופציות פוט ( מסמלות פעילות פסימית ) חלקי אופציות קול ( מסמלות פעילות אופטימית ) הינו 1.00 מעיד על משקיעים חוששים .

מדד VIX – מדד הפחד ממשיך לעלות היום ומסמל על חששות 25.73$ עלה ב 1.34% בוחן מבחינה טכנית את רמת EMA 50 יום .   בוחן רמת תמיכה . סנטימנט מבחינת פעילות אופציות היא פעילות למגמה יורדת , אופציות קול נפתחו פי 3.6 על אופציות פוט והתרכזו בצד הפוטים על סטרייק 25 ובצד הקולים על סטרייק 40 .  

מפת אופציות על SPY –מספר אופציות פוט שנפתחו היום גבוהות בשליש מאופציות קול . רוב הפעילות היום התרכזה באופציות פוט 108 לחודש אוגוסט , אופציות קול על 110 .  ה SPY עומד על 108.63$ עלייה למעלה תעבור למדרגה הבאה 110 ובמידה שתהייה ירידת מדרגה המדרגה הבאה היא 105 .  

 

יום שישי אירועים כלכליים :

מכירות ברשתות השונות – הצפי הוא לעלייה במכירות אונליין ובמיוחד לנסיעות , מוצרי אלקטרוניקה ומוצרי שעות פנאי (קיץ) וירידה במכירות של מוצרי יוקרה , תכשיטים וכיוצ"א .

סנטימנט צרכנים – סקר שנעשה ע"י אונברסיטת מישיגין , סוקר 500 בתי אב שאלות ספציפיות על מצבם הכלכלי והרגלי הצריכה שלהם . מה הם כבר יכולים להגיד מחר ? כל השבוע והחודש ומכינים אותנו לאבטלה של 9.5% אז מה עכשיו ייספרו לנו שצרכנים אופטימיים ?  מעניין .

סיכום,  שוק בוחן רמות תמיכה ,  אנחנו קרובים לסוף חודש אופציות מי שיכול לסגור עסקאות עם רווח נחמד זה הזמן

מסכים ירוקים

נאוה אלגר

דרג את התוכן: