עופר אם יש לך 131 עובדים \רופאים\ העובקים בגורלות\ ויש נגדם 131 תלונות מוצדקות האם תפטר אותם ?- אז למה את השופטים לא מפטרים עקב התלונות המוצדקות [ וזאת עוד לאחר ההנחות ואורח הרוח שהנציב מגלה כלפם - לא ?
שקד שלום מה שלא יהיה ההצדקה לאלמוניות התלונות על שופטים. על דבר אחד אין ויכוח. על כך שהשופטים שגו היכולת לבצע "השבה לקדמות" מתבקש לא יבוצע , על כן מדובר במשחק מכור.
תגובות (3)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
על פי החוק הישראלי לא ניתןלהפקיע סמכויות שיפוט משופט מקסימום "לבעוט" (פוליטיקלי קורקט ללקדם אותו למעלה
אם יש לך 131 עובדים \רופאים\ העובקים בגורלות\ ויש נגדם 131 תלונות מוצדקות האם תפטר אותם ?- אז למה את השופטים לא מפטרים עקב התלונות המוצדקות [ וזאת עוד לאחר ההנחות ואורח הרוח שהנציב מגלה כלפם - לא ?
מה שלא יהיה ההצדקה לאלמוניות התלונות על שופטים. על דבר אחד אין ויכוח. על כך שהשופטים שגו היכולת לבצע "השבה לקדמות" מתבקש לא יבוצע , על כן מדובר במשחק מכור.