כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    הגשמת חלומות ועוד

    בלוג אודות החלומות שאני מגשים והחלומות שעדיין יש לי:

    בין השאר אני מדבר על האופרה שנכתבה לטקסט שלי ועל הפקתה, על האופרה החדשה שאני כותב ועל "בית גשרים", מרכז הסדנאות שאני מקים ליד ביתי.

    ארכיון

    תקשור השריפה

    4 תגובות   יום שני, 30/8/10, 16:17

    חברים יקרים,

     

    את התקשור הבא קיבלתי תוך כדי סיור באזור השרפה ליד המעיין העתיק של אילניה. לשמחתנו עץ הברוש הענק של אילניה לא נפגע אולם נראה שעץ הדום שליד המעיין נפגע למרות שלא נשרף. אני מקווה להשתקמותו המהירה. אני מאוד אוהב לתקשר כשאני יושב בצלו.

     

    "אהוב,

     

    עליך לזכור ששריפות הן חלק מהטבע. המטרה של השרפה היא לאפשר לצמחים חדשים להתפתח. אפילו העצים שנראים חזקים וגדולים שנראים בלתי מנוצחים לא יכולים לעמוד בפני השרפה, גם הם צריכים לפעמים לפנות את מקומם לחדש.

     

    אתם, בני האנוש עושים מאמצים למנוע את השרפות אולם מאמצים אלו לעולם לא ישאו פרי. ככל שתנסו למנוע או שתכבו את השרפה, השרפה הבאה בו תבוא ותהיה יותר קשה ונרחבת מקודמתה.

     

    הדרך להתמודד עם שרפה הינה לחבק אותה, לקבל אותה, לתת לה לפעול. כן, חלק מהעצים ייפגעו וחלק מהיער ייעלם, אבל כל זאת על מנת לפנות מקום ליער חדש.

     

    דבר זה קשה לכם, במיוחד בדור הנוכחי שבו אתם מצפים שהכל יקרה מהר, שבו אתם מצפים שבכל דבר ניתן לטפל. אולם זו הדרך היחידה להתפתחות מאז ומתמיד. אם השרפה ואסונות אחרים לא ייקרו העולם יישאר תקוע ולאט לאט יתנוון ויגווע.

     

    זה מה שקורה היום וימשיך לקרות עוד זמן רב גם בתחום הכלכלי. שרפה גדולה מתרחשת מתחת לפני השטח. עצים ענקיים, ארגונים ומדינות ייפלו לפניה. היא תביא לשינויים כלכליים, חברתיים ומדיניים מרחיקי לכת. זה לא קשור לעונש, זה לא קשור למה שאתם עושים, זהו פשוט דרכו של עולמכם. התוצאות יבואו לידי ביטוי גם במישור החברתי וגם במישור המדיני. דברים לא יהיו כפי שהם היו. מי שינסה וימשיך להיות בצילו של העץ הגדול יימחץ יחד איתו.

     

    ההתמודדות עם שריפה זאת היא בראש ורשונה דרך קבלתה והשלמה עמה, לאחר מכן עליכם לזרוע זרעים לצמיחה החדשה שבו תבוא.

     

    ככל שתנסו להתנגד לה, כך היא תמתח לזמן ארוך יותר. הרבה ייפלו ואין מה לעשות בעניין. רק לאחר שכיחת השרפה יום חדש יעלה ופריחה חדשה לעולמכם."

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/1/11 09:24:
      נפלא אין כמו הטבע, הכל לטובה, שום דבר לא ממש נכחד, רק משנה צורה...
        31/8/10 08:38:
      יפה. היה לי פעם ספר "הגנן המסור" על שריפות ופוטנציאל ההתחדשות שבהן. כל משבר הוא שריפה. הישן נשרף ולאט לאט נזרעים ונקלטים באדמה החרוכה זרעים חדשים.
      תודה על התזכורת המפתיעה.
        31/8/10 03:20:

      צטט: רותי ביוטי 2010-08-31 02:45:34

      כל כך נכון רונן יקר.
      כתבת מקסים כמוךךךךךךךךךךךךךךךך

       

       

      תודה מכל הלב רותי. לא ראינו אותך הרבה זמן. כולנו מתגעגעים.

        31/8/10 02:45:
      כל כך נכון רונן יקר.
      כתבת מקסים כמוךךךךךךךךךךךךךךךך

      פרופיל

      bridges
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      נסיון

      נסיון