אני כותבת כאן כבר כמעט שלוש שנים ולאחרונה גם מפרסמת סרטונים. הגורם שהניע אותי לכתוב היה כאב. הרבה כאב לפני כמה שנים עברתי תקופה של כמה חודשים שכללו אשפוז של 8 ימים עד שאובחנתי כחולת פיברומיאלגיה. כמו שהראומטולוג שלי הסביר לי במשפט אחד מה זה פיברו': "ירידה בסף הכאב" אצלי זה מתבטא בעיקר בכאבים במפרקים (מרפקים, מפרק כף היד, מפרקי הירך והברכיים). לאחרונה הבנתי שאני חושבת הרבה על פיברו' ואיך היא משפיעה לי החיים ואיך אני לומדת לחיות איתה. לכן, בלוג זה הומר לסיפור החיים שלי עם פיברומיאלגיה. אני תמיד שמחה לשמוע תגובות ולצרף חברים חדשים.
אוריאל, תודה, אני לא הכי אוהבת את ים המלח אבל אני אחשוב על זה...
runnir - תודה רבה...הכוונה שלי היא באמת לעזור לאחרים להבין איך זה... חום ממוקד (כרית חשמלית) מקל...קור לא עוזר אבל כשלח ומגעיל מרוב חום בחוץ אז המזגן עוזר לשרוד את היום! בכל שעה בכל יום אני רגישה למשהו שונה... קשה לכתוב את כל מה שגורם לי כאב...אני מנסה בבלוג לתאר :)
הבלוג המצולם נותן עוד מימד מצוין כדי להבין את הקשיים בהתמודדות היומיומית. ניכר שאת עומדת מול הקשיים האלו באומץ ובבגרות. תודה על השיתוף.. רציתי לשאול מהם הדברים שגורמים לך להרגיש טוב יותר? האם כל מגע פיזי (מכל הסוגים) גורם לך לכאב? אני יודע שחום וקור הם בעלי יכולת אלחוש טובה לחלק מהמצבים.. ניר.
תגובות (5)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
את צריכה להיות חזקה , לא לתת לכאבים לשנות את חיים של יפים .
יש לך את כוחות להתגבר על כאבים .
אולי עזור לך ים מלח להפחית את הכאבים .
מאחל לך הרבה בריאות .
אני מוכן לעזור לך אני בעצמי מוגבל ויש לי גישה לעזור לך.
בברכה שלמה שרף
runnir - תודה רבה...הכוונה שלי היא באמת לעזור לאחרים להבין איך זה...
חום ממוקד (כרית חשמלית) מקל...קור לא עוזר אבל כשלח ומגעיל מרוב חום בחוץ אז המזגן עוזר לשרוד את היום!
בכל שעה בכל יום אני רגישה למשהו שונה... קשה לכתוב את כל מה שגורם לי כאב...אני מנסה בבלוג לתאר :)
קוסם - תודה ...גם לך!
רציתי לשאול מהם הדברים שגורמים לך להרגיש טוב יותר?
האם כל מגע פיזי (מכל הסוגים) גורם לך לכאב?
אני יודע שחום וקור הם בעלי יכולת אלחוש טובה לחלק מהמצבים..
ניר.
ושתהיה לך שנה טובה :)