כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ממרחק השנים - דברים מתבהרים.

    תובנות שהצטברו ברבות השנים.

    0

    הנאום שבנימין נתניהו החמיץ להשמיע אתמול בוואשינגטון.

    0 תגובות   יום חמישי, 2/9/10, 12:56

    אני נרגש מיזמת שלשת מנהיגי האומות - הנשיא אובמה, הנשיא מובארק, והוד מלכותו עבדאללה מלך ירדן, שברצון טוב ותום לב כן יצרו חלון הזדמנויות קצר מועד לשלום בין ישראלים לפלסטינים. זהו חלון ההזדמנויות האחרון מבין רבים מספור שהוחמצו. אירועי הטרור הפלסטיני מהיום דנו לכישלון, לצערי, גם את חלון ההזדמנויות הזה על סף פתיחתו. 

     

    הטרור הפלסטיני נגד היהודים בארץ ישראל נמשך קרוב למאתיים שנים בתמיכה של גורמים שונים ומשונים המתחלפים לאורך השנים. אבל מחוללו הקבוע, הבלתי מתפשר והעיקרי הוא הרצון הבלתי ניתן לערעור של הפלסטינים לא לאפשר ליהודים לקיים מדינת לאום יהודית בחלק מארץ ישראל כפי שקבע האו"ם בהחלטתו מ-29.11.47 בעקבות השואה שבה נרצח שליש מעמנו. זו הסיבה האחת והיחידה לחיים ללא שלום בארץ ישראל. מה שהפלסטינים מכנים "כיבוש", ולדאבוני הצליחו לשכנע חלקים גדולים מדעת הקהל העולמית, הוא למעשה תוצאת ההתגוננות של ישראל מפני הניסיון שעשו יחד מצרים, סוריה וירדן ב-1967 להשמיד את ישראל. כאשר הפלסטינים ותומכיהם יאפשרו לנו לקיים את מדינת הלאום היהודית בחלק מארץ ישראל, ללא התחכמויות כגון "זכות השיבה", שיאפשרו להם לתקוף אותנו ולסכן את קיומנו בזמן הנוח להם - יהיה שלום בארץ ישראל ותתקיימנה זו לצד זו בשטחה של ארץ ישראל גם ישראל וגם פלסטין.

     

    כל עוד העולם מאפשר למנהיגה של איראן לחזור ולאיים שישמיד את ישראל ובפועל יממן ויתמוך באויביה המוצהרים האורבים לה - סוריה, לבנון, חיזבאללה והחמאס - לא יהיה שלום במזרח התיכון. כי על העולם לדעת שפיגוע הטרור הפלסטיני של היום, עוד לפני פתיחתה של וועידה זו, בו נהרגו ארבעה ישראלים דומה בדיוק נמרץ לפיגוע הטרור הפלסטיני בו נשרף אוטובוס ישראלי ב-1981 בבקעת הירדן על נוסעיו. אז הטרור הפלסטיני רצה למנוע משמעון פרס התומך בשיחות שלום עם הפלסטינים לזכות בבחירות. הפיגוע ההוא הצליח לשכנע את הבוחר הישראלי שאין בכוונת הפלסטינים להשלים עם קיומה של ישראל. וכמו הפיגוע ההוא גם הפיגוע של היום שכנע אותי שאין פניהם של כלל הפלסטינים לשלום עם ישראל ומר עבאס הנכבד מייצג במפגש זה רק את עצמו ולא את רצון עמו.

     

    על כן אני עוזב בצער רב את המפגש הזה מתנצל מעומק לבי בפני שלשת המנהיגים בעלי הרצון הטוב והתמים. אני ממהר לשוב לישראל כדי לטפל במציאות שאחמדינג'אד ומשרתו החמאס כופים על המזרח התיכון. ישראל נחושה לא לאפשר שואה שנייה לעם היהודי ומקווה שהעם האיראני לא יאלץ לשלם את מחיר שיגיונותיו של נשיאם שנבחר תוך הפעלת טרור על הבוחרים באיראן. 

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      virus interneticus
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין