כותרות TheMarker >>
    page id : 9

    ברוכים הבאים לרשת החברתית TheMarker Café

    כדי להגיב לתכנים המופיעים באתר או לפתוח בו עמוד אישי, נבקש ממך לעבור תהליך הרשמה קצר.

    ההצטרפות לאתר תחבר אותך לעשרות אלפי חברים שגולשים בו מדי יום. לאחר תהליך הרשמה קצר, ניתן להזמין לאתר חברים שלך ולפגוש אנשים חדשים מכל הארץ, בכל הגילאים ומכל תחומי העיסוק.

    אנחנו מזמינים אותך להקים דף אישי ברשת האינטרנט. בדף זה ניתן לספר על עצמך, לכתוב בלוג (יומן רשת) ולהוסיף תמונות וסרטי וידאו. זו הדרך לבטא את עצמך, לקדם רעיונות עסקיים או חברתי

    עו"ד פלילי - נוגה ויזל

    כל החדשות בתחום המשפט הפלילי בישראל עם נגיעה אישית מפי עורכת דין נוגה ויזל.
    יצירת קשר 052-3295296 03-6935310

    קפה דה מרקר ,תעשה לי כותרת !

    0 תגובות   יום שישי , 3/9/10, 07:28

     

    "יאו,  ראיתם איך דיברו עליו בחדשות, הוא בטח עבריין צמרת. וההוא, כתבו בעיתון שהוא נחשד בעבירות חמורות שיש עימן קלון. “

     

     את העולם הפלילי אנו, האנשים שאינם מורגלים בהסתבכות עם החוק, פוגשים בדרך כלל דרך התקשורת. מכונת כותרות משומנת, פיקנטריה שבוחרת את הידיעות המעניינות ביותר.

     

    מערכת היחסים הזו עובדת וטובה לשני הצדדים. אנחנו מקבלים אינפורמציה שוודאי לא היינו מקבלים בדרך אחרת והתקשורת, התקשורת מקבלת את הדבר החשוב ביותר, אותנו ואת הקול שלנו במלחמת הרייטינג.

     

    לא פעם מגיע אלי למשרד אדם שנחשד בעבירה פלילית כלשהי ולפני שהוא מתיישב, הוא כבר שופך בפניי תיאוריה שלמה על איך הדברים הולכים להיות מכאן ואילך. אני יודע, ראיתי, קראתי, הוא אומר לי בפנים חתומות. לא מזמן שידרו כתבה על זה באיזו תוכנית לילה מאוחרת.

     

    הרבה פעמים הפער בין המקרה שלו, למה שהוא באמת הבין מאותה כתבה, הוא הבדל של שמיים וארץ.

     לא תמיד החשיפה בתקשורת היא מלאה, בייחוד שזה נוגע למה שמותר ואסור לחשוף בפרשת פלילית, לא תמיד האינפורמציה שאנו מלקטים באמת נתפסת עד הסוף ולכן, כשאתם חשודים או נחקרים בחשד למעורבות פלילית, אל תניחו שמה שראיתם פעם בתקשורת באמת משקף אתכם או את התמונה כולה.

     

    מה אתם כן צריכים לעשות? לדאוג שיהיה לצידכם עורך דין שיילחם בשבילכם.

    כן ילחם. אולי חלקכם חושבים שמדובר במילה בוטה, אבל כשמדובר על העתיד שלכם, ההגנה שלכם חייבת רוח קרב במפרשים. כמו משחק שחמט, גם בבית המשפט יש את הצד שתובע ואת הצד שמגן. ואתם צריכים לדעת שמי שבונה את ההגנה שלכם, לא נרתע מעימותים ולא מתקפל שקשה..

     

    הדמויות הנערצות ביותר לאורך ההיסטוריה, היו דווקא אילו השרויים במחלוקת. כאלה שניחנו ביכולת להפתיע, להעז, לשלוף את השפן מהכובע ברגע הנכון.בעצם בשורה תחתונה, אפשר להגיד שעו"ד טוב הוא עורך דין שלא פחות להתלכלך.

     

    מעורבות בפלילים זה אינו דבר של מה בכך. הרבה פעמים מדובר בסיטואציות מעצבות חיים. רישום פלילי יכול ללוות אתכם לאורך כל חייכם ולהשפיע, באופן ישיר או עקיף, על כל מה שתעשו ויותר מזה, על הדרך שבה יתפסו אתכם מהרגע הזה והלאה. לא תמיד יעצרו לשאול את השאלות הנכונות, את רוב האנשים בכלל לא מעניינת התשובה. מה שהם רואים זה את השורה התחתונה, רישום פלילי.

     

    אם היה מדובר בחיים שלי או של מישהו שאני מכירה ואוהבת, לא הייתי עוצרת באף רמזור אדום ובטח שלא בוחלת בשום אמצעי על מנת להבטיח שהפרשה תסתיים על הצד הטוב ביותר
    .שורה תחתונה, חלק ניכר מההצלחה הזו, תלוי בייצוג המשפטי שאתם מקבלים.

      

    אם הסתבכתם בפלילים, אל תסתמכו על מה שאתם קוראים בתקשורת,
    אל תסיקו מסקנות
     , אל תניחו הנחות. לכו לקבל ייעוץ משפטי, רצוי מעורך דין עם ביצים

     

    כי אין כזה דבר פרסום שלילי
     יש רק את השם של העורך דין שיחלץ אותך בכותרת

    דרג את התוכן:
    addthis

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      תגיות

      פרופיל

      נגה ויזל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין