0

16 תגובות   יום שישי , 17/9/10, 16:23

הלילה הייתי בתורנות הסיור המשטרתי השגרתי בישוב...

 

תמיד ידעתי שהנוער של ימינו הוא לא בדיוק גאווה לאומית - אבל הלילה זה באמת עבר כל גבול.

למען הסר ספק - לא מדובר בקומץ פרחחים סטטיסטי אלא מדובר במדגם המייצג של הנוער של ימינו.

 

כל הגנים והרחובות היו מלאים נערים ונערות שיכורים לחלוטין (בגילאים צעירים) ולא מעט מהם נעצרו עם סמים שונים בידיהם. שוב - מדובר בילדים שגרתיים מבתים רגילים ונורמטיביים (!).

הגנים הציבוריים היו מלאים בקבוקי אלכוהול וערימות של אשפה זרוקות בכל מקום. עמדות המחזור בישוב, ספסלים ומיני פריטים אחרי נטולי מזל הושחתו קשות והוצתו (תופעת ההצתה מתפשטת ברחבי הארץ באופן יום יומי).

מכוניות רבות נפרצו ופריטים שונים נגנבו מהן (תופעה שהולכת וחוזרת על עצמה בקרב בני הנוער המחפשים דרך 'לעשות כסף ומהר' בכדי לממן פריטי לבוש יקרים, טלפונים יקרים וכד').

 

כמובן - שלמראה המשטרה ברחו רבים במהירות אבל אלו שכן נתפסו - לא התביישו בכך ולא התרגשו - בידיעה שהוריהם יחלצו אותם מזה סביר להניח.

 

וזה הקטע המרגיז מכולם - בעבר, להתפס על ידי המשטרה היה בושה וכלימה.

היום - כולם משתינים על הנורמות וההורים עצמם נותנים לזה יד - בתקווה שהילד שלהם יהיה הכוכב הבא בתוכנית "כוכב נולד" או שחקן כדורגל מוצלח.

 

זהו העתיד שלנו לנגד עינינו והתופעה הזו מוכרת בכל רחבי הארץ - לא רק ביישוב שלי.

כמו שאמר אחד האנשים בציניות לגבי "מגילת זכויות התלמיד" שהתפרסמה בבתי הספר - "לתלמידים יש זכות אחת בלבד - והיא ללמוד". היום - לכולם פתאום יש "זכויות" וחופש עיסוק והרס.

 

פשוט מבייש, מצער וגורם אכזבה מעתיד המדינה.

דרג את התוכן: