
זהו נסע. לקחה אותו לאמריקה. קונטיננטל טראנס אטלנטית. פעם ראשונה שלו בחוץ לארץ ועוד לשבועיים וחצי. בטח קמו בבוקר נסעו לנמל, דרכונים, דיוטי, השרוול שיוביל אותם למטוס, מושב חלון ככה שייסתכל על הכל מלמעלה ואולי גם ידמיין את אבא בקטן. בטח המטוס כבר באוויר עכשיו והילד שלי יושב מבסוט ומחוייך. רק אתמול עוד בילינו ביחד ובחרנו ביחד צעצועים למטוס, אפילו מצאתי לו דגם קטן של מטוס נוסעים, ועוד מבית היוצר של קונטיננטל. מטפסים עכשיו לגובה שיוט, רק שיהיה לו טוב.
אתמול היה לי קצת קשה, הסתרתי את זה לא רע וניסיתי נורא לחמם אותך על הטיסה ולפרגן כמה שאני רק יכול. אפילו הבאתי לאמא שלך קצת כסף שתקנה לך לגו באמריקה, כזה שאתה תבחר, ואז כשתחזור נרכיב אותו ביחד. בטח תבחר איזה לגו של מלחמת הכוכבים, הרבה כוכבים יש באמריקה. אני אתגעגע אליך המון ואחשוב עליך כל הזמן הזה שתהיה באמריקה.
כבר הרבה זמן אמא שלו מתכננת לו את הטיול הזה, דווקא שיחקה אותה עם כל האופרצייה, היו לי מלא חששות, חרדות, כאבים חדים בסינוסים, זיעה קרה וקצב לב מואץ שיכול רק לעזור לי לשרוף עוד איזה חצי אחוז שומן בחדר כושר. הייתי הולך על התקף חרדה קל, אבל לא באמת היה לי קוצר נשימה. אם אני דואג לו? אולי קצת, אבל ככה זה שאתה קצת רגיש. רק שייהנה שם באמריקה הגדולה.
הנה מתחיל סבב המשקאות הראשון, לא חמודי אנ'לא בטוח שיש שוקו במטוס, בטח שלא נקניקיות אבל בטח יש שם מיץ תפוזים, כמה לחמניות חמות וחוברות צביעה לילדים כדי שתוכל לצייר קצת. הילד שלי נוסע עכשיו לאמריקה, שיט כמה הוא יהיה לי חסר, נכון זה רק שבועיים וחצי. פעם ראשונה שאני בארץ והוא לא, עד עכשיו זה היה הפוך. אפילו המורה שלו הכינה לו דפי עבודה למטוס, אל תהיה פראייר תהנה מהטיסה, עזוב אותך מלימודים, תנשום אמריקה קצת!
היעד הסופי הוא דיסני אורלנו, לשם אתה נוסע. מלא מיקי מאוס, מלא כייף, מלא אגדות, מלא צבע, מלא צחוקים ומלא דמויות מסרטים שגדלת עליהם. בקיצור מלא אמריקה. רק שלא תפחד מדי מהמתקנים, בוא רק נגיד שבפעם הראשונה ואחרונה שהיינו בלונה פארק לפני איזה חודש, לא ממש ששת לעלות על כל המתקנים אבל מה אני משווה בכלל. דואג לך ילד, רוצה שיהיה לך כייף, עזוב אני אהיה בסדר, באמת. חי לי בניחותא בלונה פארק שלי וכל כך מאושר שיש לי אותך ושתעשה חיים משוגעים בדיסני. זוכר שראינו את כל הסרטים ביו- טיוב על אמריקה? אז עכשיו אתה ממש לא חי בסרט אתה ממש שם! אפילו אבא שלך מעולם לא ביקר בדיסני. אבא שלך היה רק בנסיעת עבודה פחחחחח.
זה מביא לי קצת דמעות לראות עכשיו מטוסים טסים בשמיים, ממריאים או נוחתים. משתדל לא לתפוס זווית לאיזה ענן במרפסת עם הסיגרייה. תראה מה זה ילד שלי, רק המראת לפני איזה חצי שעה בקושי, ואבא שלך כבר מתחיל לייבב כמו איזה תן אומלל. זה לא שנהגתי אתמול בוכה כל הדרך הביתה אחרי שהחזרתי אותך לאמא, נורא שמחתי, בשביל שניכם. עכשיו זה קצת מתחיל לצוף אבל בינינו זה רק שבועיים וחצי, תשעה עשר יום ליתר דיוק, עזוב מי סופר. ילד אמריקה שלי.
אני נשאר פה, לא החלפתי כתובת. טוב עד כאן המלודרמה, ייסלח לי רמי קלינשטיין. בטח עכשיו אתה מעל הים התיכון, אמא שלך תסמס לי מדי פעם ואולי גם איזו דמעה שקופה פה ושם. מי, מי יאכל איתי את הג'אנק פוד ששנינו אוהבים? זה גם לא יהיה רעיון טוב לצפות בחדר כושר בערוץ של נשיונל ג'אוגראפיק, יש שם כל הזמן את הפרומואים האלה של אסונות תעופה ובא לי למות שאני רק חושב על זה. די נו, אבל ככה זה שאבא שלך אידיוט, אבל זה רק לפעמים.
ילד שלי, לך תראה את כל הגיבורים שלך, תכייף, תראה את מיקי ומיני מאוס, תפרק את דיסני לגורמים ותפגוש את כל גיבורי הילדות שלך. תזכור שחיים רק פעם אחת, ותזכור שאני אוהב אותך המון. תראה, תחווה, תהנה ותשמח. תחייה קצת אמריקה, תחווה אמריקה ותאכל אמריקה. אני? אני אחכה לך ממש כאן, בטח שאני לא מחליף כתובת. סע בשלום ותחזור בשלום.
אבא מתגעגע,
עמית |
תגובות (26)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
תודה תודה :)
הוא חזר, אתמול ועכשיו אנחנו שנינו מכייפים בבית :)
עמית
תודה :)
תודה דניאלוש :)
וואלה, שתהיה לו נסיעה טובה :)
תודה רבה,
עמית
בינתיים חיבוק אבאלה מתוק.
לא פעם ראשונה, אבל פעם ראשונה לכל כך הרבה זמן.
וסליחה, אבל חשבתי רק על עצמי כל זמן שקראתי.
אוף הדמעות האלה.
Yeah Right :)
God bless
תודה :)
תודה רבה :)
שבועיים עוברים מהר.
ואם תזדקק לחברה לג'אנק פוד אני מוכנה.
אין ספק שאתה אבא מיוחד לילד מיוחד.
הגעגוע שלך מובן מאוד
הפי הפי...
לבסוף הפי-אנד..
(-:
תודה רבה :)
:)
אמן פוצי
תודה!
אתה... אחלה אבא... שומע??? גדול מהחיים... בדיוק כמו שמגיע לבן שלך...
אמריקה ורסנו...
איזה כיף אבא כמוך