41 תגובות   יום שני, 27/9/10, 18:31

החגים בעיצומם, ואתם בני האדם נהנים ,עכשיו זה לא שאני מנסה לעשות לכם רגשות אשם או משהו אבל תחשבו גם עלינו, החיות החמודות שמביאות לכם כל כך הרבה אושר ועל מה שעובר עלינו.

מחקרים מגלים שבתקופת החגים ניכרת עלייה במקרי דיכאונות וגירושין, והאמת ?אני יכול להבין את זה. פתאום אנחנו נשארים בבית לבד לערב שלם ולא
... רק בגלל שהבלונדה יוצאת לדייטים, היא יוצאת למסעות ארוכים של קניית מתנות למשפחה ובגדים חדשים לחג בקניונים בהם הכניסה לכלבים אסורה והיא עצבנית מאוד על זה שגם בארוחה הזאת היא באה לבד וכל מה שאני עושה, כולל ללקק לה את הרגליים ולהביא לה ג'וקים מתים –לא משמח אותה. (בכלל, נראה לי באופן כללי שאני צריך לעשות איתה שיחה רצינית על ערכו של ג'וק בחיים של הזוגיות שלנו, יש לי תחושה שהיא לא מפרשת את זה נכון)

אני מרגיש קצת אבוד ומוזנח, אפילו הטיולים בפארק נהיו מאוד תכליתיים-פיפי, קקי והביתה.
פתאום יש בבית ריחות של אוכל מוזר כי הבלונדה מנסה כל מיני מתכונים כדי להרשים את אמא שלה ולהראות לה שהיא עקרת בית למופת, ואני לא מקבל שאריות מתחת לשיש כמו שאני רגיל-אלא להפך, אני רק שם לאפה בכניסה למטבח וחוטף את הצרחות של החיים.

זה לא שאני לא מחבב מסורת,אבל הייתי שמח אם המסורת הייתה כוללת גם עצמות או נתחי בשר עסיסיים. שמעתי שיש חג שנקרא יום העצמאות על שם זה שבחג הזה החיות מקבלות עצמאות להסתובב בין המנגלים ולחטוף שוקיים. זה רק עוד חצי שנה ואני כבר לא יכול לחכות.

אז מה אני כבר מבקש מכם?
קצת חום,אהבה, ליטוף מאחורי האוזן וnaf בטעם סלומון ,זה לא כאילו שאני מבקש מהגפילטע פיש של סבתא, אלא שבמסע הקניות הבא שלכם, תעברו לדקה וחצי 
בג'ונגל   ותבטיחו לעצמכם שגם השנה הכלב שלכם יהיה לראש ולא לזנב...מממ...אלא אם כן מדובר בזנב של ננה...לא משנה. זה כבר נושא לפוסט אחר.


חג סוכות שמח לכולם..:)

 

''

 

 

דרג את התוכן: