לפעמים למרות הכל זה קורה.
הייתי בטוח שלי בלתי ניתן לעזור, נכות רגשית כלכך עמוקה ומושרשת, שאולי רק יד אלוהית תחלץ, מעומקו של בור המלט.
להביט השמימה ולראות כוכב נופל, מחזה מרהיב למביטים מהצד, רובם ככולם מביעים משאלה.. אך גוש האבן אם היה יכול להרגיש, היה נקרע מבפנים ונשרף לאבק.
נשרפתי עד דק, שכחתי כיצד מרגיש הרגש, רק כאב עמום של נפש פגועה מצולקת בבגרותי השלמתי בקיומו, אך גם בחרתי להתעלם.
התמקדתי בטיפוח נפשי למידה מעמיקה ועוצמות חדשות, להיות טוב לעצמי, טוב לאחרים.. ולתת לטבע לעשות את שלו.
מילים מילים מילים..מוקלדות, ברשת חברתית זו או אחרת.. ריגוש של משהו אסור, ריגוש של חוויה עוצמתית לא מוכרת.
לפתע מתדפקת על דלתי עצבנות, רומנטיות בלתי נשלטת נשפכת.. תיזהר ממנה אמרו לי כולם, אך לא הצלחתי לשלוט בגאות.
מי היה מאמין, ממרום גילי המשופשף, משוייף, מעוצב.. תבוא בחורה נערה מתבגרת, ותקלף מעלי את הקליפות באחת. המלך עירום רגשותיו לתפארת.
תזזיתי, נרגש, רומנטי, מלא האדם שאני.. פרצתי החוצה בעוצמות סופרנובה, ההולנדי הקטן שחרר את האצבע, צונמי של רגש בא ושטף את כולי.. את כולי.
תיזהר ממנה אמרו לי כולם, לא שמעתי אותם. שבוע עבר היא כבר איננה.. ברחה נבהלה, לא מאשים אותה.
ואצלי.. נולדה מציאות חדשה, אושר גדול וטעם נפלא, ובמקום התמקדות בקוציו של כאב, אני גולש על תחושות ששכחתי ובים הכרת תודה אין סופי, שחזר לפעום לי הלב.
|