כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    מטיילים לקובה

    בשנים האחרונות קובה הפכה ליעד מתויר בקרב ישראלים.

    טיסה לקובה אחרי הצבא

    0 תגובות   יום שלישי, 9/11/10, 17:10

    לאחר השרות הצבאי המייגע והמתמשך רוב המשתחררים אורזים  תרמיל,  נפרדים מהמשפחה וטסים למקומות כמו המזרח הרחוק, אוסטרליה, אירופה, ארה"ב ודרום אמריקה. חלק מהמשתחררים מתכננים מסע  ארוך של מספר חודשים  ויש הנוסעים לזמן קצר יותר יעד נוסף שהפך ללהיט הוא קובה. אפשר לשלב את קובה עם מקומות אחרים בסביבה או לנסוע רק אליה.

    קובה מתאימה לצעירים ומציעה להם שפע של אטרקציות כמו: חופים נקיים עם מים כחולים , נופים מרהיבים , מקומות מעניינים  ותושבים חמים . האקלים בה נוח כל השנה עם 330 ימי שמש.
    קובה היא האי הגדול ביותר באזור . קובה נמצאת במיקום מדהים ובמרחק לא רב מארה"ב , לא רחוק   מאיי הבאהמס ו-210 קילומטר מקנקון.

    כדי לטוס לאי צריך אשרת כניסה אותה משיגים דרך משרד נסיעות. רק המשרד יכול לסדר לכם אשרה כי לקובה אין נציגות בארץ לקראת הנסיעה מספיק לארוז תרמיל עם בגדים לעונה החמה , בגד ים ולבוש קצת יותר מסודר לערב במסעדה או במועדון.  עם רדת הערב, קובה מציעה לצעירים בילויים במועדונים ובברים. המוזיקה הקובנית עם האלמנטים האפריקניים, האוכל המשובח והמשקאות החריפים של המקום יוצרים אווירה מיוחדת של חופש והנאה.

    המטיילים נהנים מהטבע הקסום של האי וממסלולי טיול מהפנטים הנוף של קובה מגוון וכולל רכסי הרים ועמקים, נחלים, מפלים סוערים ושמורות טבע רחבות ממדים אפשר לערוך טרקים עם החברים ולצבור חוויות מדהימות.

    בנוסף לטיולים בטבע אפשר לנוח בחופי האי הקסומים . חופי האי הם ניקוי ראש אמיתי לשלוש שנות שירות.הצוללנים מבין המטיילים יוכלו ליהנות מאתרים שהם מהיפים בעולם. למתעניינים בהיסטוריית המקום ובתרבות יכולים לטייל  במגוון אתרים היסטוריים כמו מערות עתיקות , ערים עם ארכיטקטורה קולוניאלית , מבצרים וארמונות מהאגדות. {לכל אחד יש את מה שהוא אוהב בקובה בין אם אילו נופים ובעלי חיים מיוחדים או  בילוי אורבני עם קניות וארוחות טובות , קובה מתאימה לאוהבי הטבע שייהנו מצמחיה מיוחדת וזני חיות נדירים ולאוהבי הערים שייהנו משווקים, ירידי האומנים, מסעדות ובתי קפה.

    הצעירים יכולים  לשכור רכב ולתור את המדינה. בסוכנות הנסיעות,   היועץ מסייע  למטיילים לבנות מסלול מעניין המותאם לצרכיהם ותקציבם. המלונות בקובה הם ברמות שונות וניתן לישון במלונות פשוטים יותר או של חמישה כוכבים המסלול לחובבי הטבע יכלול דגש על שמורות טבע ואזורי טיול רגלי.

    לחובבי הערים וההיסטוריה הדגש יהיה על  ביקור בערים הססגוניות של קובה. בין הערים:
    הוואנה  - הבירה המדהימה של קובה, בה אפשר לראות את העיר החדשה ולהתרשם מהאוניברסיטה,   המבצר ועוד. עיר הבירה העיר מציעה שפע של מוקדים מעניינים כגון: שווקי אומנים, בתי קפה  ,  וחיי לילה תוססים.
    סייאנפואגוס -  עיר קסומה בחלקה הדרומי של המדינה ובה ארמון מפואר עם נוף מדהים של המפרצים.
    בין המקומות בטבע – סורואה  - שהוא פארק גדול עם מפלים מדהימים וסחלבים.
    דוס פאלמס, חוות גירו – האזור של הכפריים בקובה עם סוסים, נופי בראשית ונהרות המעניקים תחושה כמו במערבונים.

    חופשת שחרור בקובה היא חוויה עצומה ולא שגרתית שתותיר לכם הרבה זיכרונות טובים.

    http://exciting-trips.com

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      cubatravel
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין