סקירת מעוף יומית לתאריך 11-11-2010

0 תגובות   יום רביעי, 10/11/10, 18:54

המעוף נחלש היום אך סגר מעל רמת ה-1260 נקודות.

בארץ לא מורגש לחץ של מוכרים ולכן גם אם רמת ה-1260 תישבר כלפי מטה, לא צפויה ירידה משמעותית ואזור של 1248-1250 אמור לשמש כתמיכה ולא לתת למדד לרדת מתחת לרמה זו.

התחזית בעינה והתרחיש הסביר ביותר הוא המשך דשדוש בטווח שבין 1260-1280 נקודות.

 

''

 

מאת ישראל ברקוביץ, תטא 1 בית השקעות מתקדם.

 

תטא 1 הינה חברה מנהלת תיקים העוסקת בשיווק השקעות (ולא בייעוץ השקעות) ויש לה זיקה לקרנות נאמנות ש"מיטב ניהול קרנות נאמנות (1998) בע"מ מנהלת". הכותבים ו/או לקוחותיהם מחזיקים בנכסים הנ"ל ויש להם עניין אישי בהן ועל כן קיים חשש לניגוד עניינים במישרין. העבודה נעשתה על בסיס "ניתוח טכני", כל אירוע מדיני, כלכלי או אחר עלול לגרום לכך שהתחזית לא תתקיים והיא עלולה שלא להתקיים גם ללא אירוע כלשהו. האמור אינו תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם וכל מי שפועל על סמך הכתוב עושה זאת על אחריותו בלבד.

 

אני, ישראל ברקוביץ בעל רישיון מספר 9310 מצהיר בזאת שהדעות המובעות בעבודת אנליזה זו משקפות נאמנה את דעותיי האישיות על ניירות הערך המסוקרים ועל התאגיד שהנפיק ניירות ערך אלה. בשנתיים האחרונות הנני משמש כמנהל אסטרטגיות המסחר של תטא 1.

 

 

דרג את התוכן: