ניתוח סנטימנט שוק ההון- נתחיל ב spy עבר יום תנודתי , 120.66$ הרמה הנמוכה ביותר וסיים ב 122.10 $. פעילות אופציות מציעה פעילות אופטימית עד לרמת 123 ופעילות פסימית עד ל 120 . ראו תמונה מצורפת מפעילות אופציות לסוף שבוע זה .
נעבור ל VIX - סיים יום מסחר – 18.47$ , פעילות אופציות קול גבוהה מאופציות פוט מעידה על חששות וחוסר בהירות הנמצאים בקרב משקיעים בשוק . יחס אופציות פוט \קול 0.71 – משקיעים אופטימיים . מסקנת סנטימנט – משקיעים מעורבים לא בטוחים שוק עולה , יורד , מדשדש . חוסר בהירות . התמונה הכללית היא מדשדשת . אחרי שעות המסחר CSCO מדווחת על פעילות רבעונית , סיסקו כמו סיסקו עולה לפני דוחות כספיים ויורדת לאחריהם . נשיא החברה ציימבר ,מאוכזב מהתוצאות ומודיע שיש ירידה בביקושים מאירופה ומצד לקוחות , ירידה בביקושים מלקוחות נותני שירותים . מננית החברה ירדה לאחר שעות המסחר כמו כן מניות של חברות כמו IBM , MSFT , INTC . מה שקורה אחרי שעות המסחר לא מחייב לפתיחת המסחר . מנסיון העבר תחזית של הנהלת CSCO היא שמרנית ונחשבת בשוק וייתכן ויהיה לה סנטימנט לא חיובי על הנאסדק מחר . LVS – אחרי דוח מצויין ותחזית רווח טובה קבלה היום הורדת דירוג מ- UBS , מחיר המניה יורד וכנראה כלול בתוכו גם כן לקיחת רווחים . דרך אגב מחיר המניה על פי משנת UBS צריך להיות 52$ . אירועיים כלכלים יום רביעי: מספר תביעות דמי אבטלה קטן בשבוע הזה ל 435 אלף , חדשות טובות אך לא היו מספיקות לעלות את השוק , נשאר מעורב. יום חמישי – אין אירוע מיוחד . G-20 , לא קרה שום דבר מעניין . מלחמת המטבעות תמשיך לה . GOLD – סיים מעל 1400$ היום שמעתי טיעון מעניין למה סחורות עולות ? בגלל שיש צריכה עולה מצד סין והודו שקוראים להם chindia , צריכה לטלויזיות , מכונות כביסה , מייבשי שיער, מנורות מחשבים וכו' . תראו את התמונה שמתארת את העלייה בצריכת החשמל בהודו וסין משנת 1991 עד 2009 .
לסיכום , שוק מדשדש לכיוון בוליש , עדיין יש בליטות בכביש ישר אז יש עליות וירידות . G-20 , אירלנד וסיסקו הם כמה מהם . מסכים ירוקים נאוה אלגר
|
אלברט101
בתגובה על פתיחת שבוע FSLR TRIP PCLN GMCR ובכלל
תגובות (1)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
מסחר יומי,קורס מסחר יומי,מסחר בבורסה,מסחר יומי במניות,בורסה מסחר יומי למתחילים,מסחר יומי בבורסה האמריקאית,עמלות מסחר בבורסה,מסחר עצמאי בבורסה,קורס מסחר יומי,מניות ב,קורס מסחר בבורסה,מסחר במט ח,ברוקר,תוכנת מסחר בבורסה,קורס בורסה,מסחר בבורסה למתחילים,מסחר יומי במעוף,חוזים עתידיים,מסחר במטח,מסחר,אוטומטי,אופציות,פורקס,מסחר און ליין,קורסים בשוק ההון,איך לסחור בבורסה,לימוד מסחר בבורסה,פורום מסחר יומי,מסחר באופציות מעוף,לימודי בורסה,מסחר,מסחר באופציות,לימוד מסחר יומי,להשקיע בבורסה