0
השוק הסתיים היום בחוסר תזוזה מיוחדת . בוקר עלה לאחר מכן ירד ובסך הכל שום דבר מיוחד . היום נתוני מכירות ברשתות הפתיעו לטובה את השוק . כאשר מכירות בגדים , מוצרי פנאי , ספרים מכוניות , מכונות גינון ובנייה היו טובים מהרגיל לעומת ירידה במכירות של מוצרי אלקטרוניקה . למרות זאת ראינו את השוק עולה ולקראת סוף היום לוקח רווחים שוק קצת עצבני .
השבוע ישנם כמות נכבדת של נתונים מאקרו כלכליים שיתחילו מחר עם מידע על האינפלציה העולה \ זוחלת בארה"ב , לדברי וולמארט האינפלציה כבר נמצאת בסביבה . הנגיד ברננקי מעדיף אינפלציה על דיפלציה לתשומת ליבכם . אינפלציה אפשר לנווט באמצעות העלאות ריבית למשל . שבוע זה יהיה שבוע עבודה מלא , יום חמישי תהיה את ההנפקה של GM ובכלל לאורך כל השבוע ישנם מיזוגים שנותנים תוספת חיובית לשוק . השבוע אני מתצפתת על חברת BIDU הסינית . תשימו לב שהמניה מפתחת טווח מסחר מסויים דומה לטווח המסחר שפתחה בחודש שעבר . כאשר ה 109 ל 115 , החלטתי לנצל את BIDU לחודש דצמבר ולבצע עסקה משולבת של אופציות . כל עוד BIDU תהיה מעל 100 ב 18 לדצמבר אני ארוויח 48 סנט בלי לקנות את המניה . הסיכון שלי גם כן מוגבל ועומד על 1.5$ . אם אתם חושבים ש BIDU לא תגיע למחיר של 100$ עד 18 לדצמבר אתם יכולים להצטרף אלי . כמובן בחשבון כסף מנייר .
אפל מחר יוצאת עם אי-טון חדש של הביטלס . כולם כבר יודעים אז זו כבר לא חדשה . סנטימנט על פי אופציות : SPY – מאותת לנו על טווח מסחר מצומצם , 123-119 כאשר ה SPY כרגע נמצא על 120.03 $ מדד הפחד VIX נסגר ב 20.20$ בירידה קלה . נמצא באזור של מגמה חיובית . אבל הסנטימנט כפי שמתבטא מפעילות מסחר על אופציות הוא בריש \ מגמה יורדת . לעומת זאת יחס אופציות פוט \קול הוא 0.79 מעיד על מגמה עולה . מסקנה מניתוח סנטימנט : המגמה היא מעורבת . כאשר יש יותר פעילות אפציות הגנה לשבוע זה . הדולר בסוף היום התחזק לאחר שמשקיעים האמינו שאירלנד זקוקה לחבילת חילוץ . לדולר עצמו אין שום סיבה להתחזק במיוחד לאחר ששבוע שעבר הנגיד ברננקי הזרים רכישות לאג"ח . אבל אי אפשר להתווכח עם שוק. ככל שיאמינו יותר שיש בעיה עם אירופה הדולר ייתחזק והשוק יירד. הצהרות מטעם ממשלת סין במהלך סוף שבוע לא הפסיקו להרגיע ולהצהיר כי סין מחוייבת לכלכלה העולמית . לסיכום , סוף שבוע זה פקיעת אופציות חודש נובמבר . יש לנו עסקאות פעילות אחת מהן היא על CAT שהיום ביצעה רכישה וגם באופן חיובי עלתה . אנחנו נרוויח כל עוד המניה תהיה מתחת למחיר 85$ .
מסכים ירוקים נאוה אלגר מחר מתקיים מפגש הכרות לחברים החדשים שרוצים להשתתף ב GoBulls stock option education ביום חמישי אנחנו מתחילים פגישה ראשונה של קורס מסחר באופציות . להתראות
|