כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    היצור במרפסת האחורית

    בעיקר סיפורים קצרים. אולי גם שטויות שלא יעניינו אף אחד חוץ ממני

    0

    הספד לחבר ילדות

    1 תגובות   יום שלישי, 30/11/10, 16:43

    היום בבוקר קראתי על מותו של לזלי נילסן.

    נילסן היה אחד האנשים, שכשהתוודעתי אליו לראשונה הוא כבר היה זקן, בסרט שמשום מה נקרא בעברית האקדח מת מצחוק. מאז הוא רק הלך והזקן יותר ויותר. עד כמה שאני יודע הוא לא השתתף באופן מרכזי בשום פרוייקט אומנותי, שום דבר ממנו יש לקחים לחיים או פילוסופיות הראויות לשינון. הוא פשוט עשה סרטים דביליים, שלפחות בסוף שנות השמונים ותחילת התשעים היו פשוט מצחיקים, ללא התחכמויות או צורך שישארו חקוקים בתודעה היסטורית כלשהי. אני לא מנסה להגן על הרמה הירודה של טרילוגיית האקדח מת מצחוק, אבל הפארודיה על סרטי המשטרה, ושילובו של האיש שג'יימס קמרון אמר שלא נראה לו שהוא מסוגל לרצוח, או. ג'יי. סימפסון, הפכו חלק קטן מילדותי (סביבות גיל 10-11) למשעשע במיוחד. אני כותב את ההספד הזה בעיקר כדי להביע את הערכתי לחבר ילדות, שנותר שם מבלי שיהיה לו מקום בחיי הבוגרים.

     

    אני אזכור את לזלי נילסן כמישהו שהצחיק אותי, לפחות בחלק קטן מחיי. גם אם מותו הוא לא מכה לעולם הקולנוע, או לעולמי האישי, עדיין יש איזושהי פינה תמימה וחמה וילדותית שאני שמרתי תמיד בשביל האיש המשעשע הזה.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        13/12/10 20:45:

      או.ג'יי.סימפסון נראה כל-כך חביב בסרט. אדם עם חיוך תמידי על פניו, חוש הומור טבעי ואירוניה עצמית. האמריקאי החדש, שרק במקרה נולד כהה-עור. כמה חבל כשההילה מתנפצת.

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      פרופיל

      weizman
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין