באלוויני 15 סינגל בארל

0 תגובות   יום שבת, 4/12/10, 22:01

לאחד החברים מהמגוון של באלוויני- הבאלוויני 15 סינגל בארל- יש להקת מעריצים מסורה משלו, למרות שלכל חבית יש פרופיל טעם וריח נבדל משלה. תיאורטית הכל צריך להיות זהה: השעורה היא אותה השעורה, ההכנה זהה, הוויסקי מזוקק באותם הדודים והוא מתיישן במשך זמן זהה בחביות אלון אמריקאיות מסורתיות. אבל תנסו לטעום משני ביקבוקים מחביות שונות זה לצד זה... שניהם יהיו כמובן דומים, אך יהיו הבדלים דקים ביניהם.

 

אחרי 12 שנות התיישנות, נבחרות החביות שיעברו התיישנות נוספת ולפחות 3 שנים מאוחר יותר נבחרות החביות שמייצגות באופן הטוב ביותר את הפרופיל של הבאלוויני סינגל בארל, אם כי מדי פעם חלק מהחביות יחכו מעט יותר לפני שהן יהיו "מוכנות". תודות ל"חלקם של המלאכים", מכל חבית מבקבקים מקסימום 350 בקבוקים- לכולם ניתן אותו מספר חבית שלעולם לא יחזור, כאשר כל בקבוק ממוספר בכתב יד.

 

האלון האמריקאי מקנה כצפוי את המתיקות הדבשית והווניל, לצד רמזים של עץ. עם חוזק אלכוהולי של 47.8% הוא מעט יותר חזק מהבאלוויני 12, וכמו כל המגוון של באלוויני- הפיניש ארוך.

 

מומלץ!

 

''

דרג את התוכן: