0
שבת 12 וחצי בלילה חזרתי מהתומא , ישבתי שם עם חבר טוב מהעבודה . סתם קשקושים ובירות . פגשתי שם איזו ידידה , אחלה בחורה ניראית סבבה , ראש טוב , וחיוך שובר . קשקשנו שתי מילים והיא פנתה לחברים שלה .
טוב בעודי יושב ולומד איך מעלים סרטון ווידאו לפוסט הראשון שלי ( תגידו לי מזל טוב ..) מתחילים ה SMS ים מי הוא מה הוא ? מאיפה , והכי חשוב אם הוא תפוס . כן היא מעוניינת , עוד רווקה תל אביבית ומחפשת את החצי השני שלה . הוא לא ממש היה בעניין אגב אבל זה לא העניין . היא רק רוצה מישהו "נורמלי" , שפוי , והיא לא מוצאת !! אבוי , איפה אפשר למצוא רווק הגון בת"א.???? אז זהו , שאנחנו בכל מקום . במכללה בעבודה , בקפה ליד הבית ,בתור בסופר , איפה בעצם לא ?! אנחנו פשוט בכל מקום .רק תרימו את הראש ,תפתחו את העיניים .
כי ניראה לי שמרוב שבנות מחפשות "בחור טוב " הם כבר לא ישימו לב אליו גם אם הוא יגיע וידרך להן על הרגל . אז אולי קשה לקחת ברצינות מישהו שמתחיל איתך על הבר אחרי ששתית כמה צייסרים . אבל לא כל בחור כזה הוא איזה סוטה שבונה עליך ללילה.
|