15.01.11  איתן האבר: ילדים רבים בארץ לא יודעים לקרוא קדיש על קבר הוריהם מבכה כרגע ברדיו את הבורות הנוראה של הדור הנוכחי שלא יודע כלום על מורשת ישראל, שפתו, ספריו ועוד תוהה מניין נולדה הבורות האיומה והמאיימת הזו?
לאיתן הבר!!!
על הבורות שאתה בוכה עליה ואינך מבין מננין נולדה - ובכן עליך להודות על כך לכת הציונית שעשתה הכל לנתק את היהודים משכל שביב של תורה ויהדות. זו הייתה מטרתו של המשומד הרצל, ששנא את היהדות, הוא עצמו נשא לגוייה וילדיו המטורפים היו גויים (היו לו 2 ילדים - הבת הייתה מטורפת וגם הבן - על הבן ידוע שהתאבד) הציונים רצו להקים "יהודי חדש" ששמו ישראלי המנותק מכל מה שקשור לתורת ישראל ולשמירת מצוותיה. תורת ישראל היא נצחית - היא ניתנה לנו במעמד הר סיני לפני כ-3335 שנה במעמד הר סיני, והציונים המפגרים חשבו שהם יכולים לבטל אותה. מפגרים. כל התורות בעולם שבקו חיים, כגון: הקומומוניזם, הקפיטליזם, וכן הציוניזם - מה שמכונה כל האיזמים. אולם תורת ישראל היא נצחית. עובדה: הציונות שבקה חיים ותורת ישראל לעד נשארת. אולם אתה צודק הנוער והוריהם בורים ועמי ארצות כתוצאה מחינוך שיקרי שהם מקבלים בחינוך הממלכתי ואלה התוצאות. אגב, התביישתי בשבביל יצחק רבין ז"ל כאשר בנו גמגם את ה"קדיש" - ממש בושה - עד היום אני זוכרת איך הוא גמגם.
מעניין שרק כעת נזכרת שהנוער החילוני בברוך!!!!! לע"נ אבי היקר מרדכי מקס בן ישראל זצ"ל לע"נ בעלי היקר ירחמיאל אפרים בן יעקב קאפל זצ"ל
|