0
שיפוצניקיות (וגם שיפוצניקים) יקרים,
ברוכים הבאים למגזין השיפוצניקיות לחודש פברואר. עברו עלינו חודשיים מלאי פעילות ויצירה ושמחות לעדכן אתכם בכמה פעילויות חדשות, טיפים ומאמרים והנחות משותפי השיפוצניקיות.
"אל תגידו 'אי אפשר', גלו את השיפוצניק שבכם – סדרת טיפים שבועית חדשה בשיתוף הכתב מישל דור מ-YNET. והטיפ הראשון שלנו השבוע: איך מנקים ומחליפים סיליקון באמבטיה. אם יש לכם שאלות לגבי תיקונים ושדרוגים קטנים בבית – מוזמנים לשלוח אלינו. שאלות פרטניות אפשר להעלות לקבוצת הפייסבוק שלנו – השיפוצניקיות, כל אשה יכולה ואילו שאלות כלליות המתאימות לפורמט תיעננה באחד השבועות הקרובים.
סדרה נוספת של מאמרים אנו מפרסמות באתר Onlife. כותרת הסדרה "שינוי קטן בבית, שינוי גדול בחלל" והפעם: נגיעות קלות של צבע. למאמר אצלנו באתר או באתר Onlife
וטיפ נוסף של השיפוצניקיות, עדיין בפורמט הישן: איך מחליפים ברז כיור.
התמונה ה(כבר לא כל כך) שבועית של השיפוצניקיות... הנה כאן: תכנון עיצוב וביצוע סלון כחלק מעיצוב וביצוע שדרוג לבית כולו. עיצוב וביצוע הריהוט וצביעה טקסטורלית
תמונה נוספת, מדליקה במיוחד, של בוגרת הסדנאות שכתבה לנו: "את יודעת, מעניין, אחרי הקורס לא רק שהתחלתי לקדוח, התחלתי גם לבשל"
השיעורים הבאים של סדנאות השיפוצניקיות - כל אשה יכולה יתקיימו בחודש פברואר בימי רביעי, החל מה-2/2. ארבעה שיעורים בני 3 שעות כל אחד בשעות אחרי הצהריים (17:00-20:00) בתל אביב. מחיר הסדנא 900 ש"ח. הרישום כאן.
סדנאות עיצוב בגבס של השיפוצניקיות בשיתוף פעולה עם טמבור - תראו מה שגבס יכול לעשות, מתקיימות בבית טמבור. בחודש פברואר תתקיימנה הסדנאות בימי ראשון בשעות אחרי הצהריים (17:00-19:00). מחיר הסדנא 800 ש"ח והרישום כאן.
מיכל יקל ורות פלמון -השיפוצניקיות, שיפוץ שיש לו אמא. בעלות ניסיון של 20 שנה בעיצוב, בנייה ושיפוצים ועם מאות לקוחות מרוצים. השיפוצניקיות יעצבו וישפצו את דירתכם בסגנון יוקרתי, בהתאמה אישית ועם טאצ' נשי.
|