פסגות בוודאי אוכלים את הכובע..

2 תגובות   יום ראשון, 20/2/11, 19:21

ב-30.8.10 רמי לוי הודיעה לבורסה כי פסגות חדלה להיות בעלת עניין בה. שער המכירה היה 91 ש"ח.

כהקדמה לאירוע המכירה, במרץ 2010, הורידה פסגות את ההמלצה מקנייה לתשואת שוק. אנליסטית של פסגות בשם טליה לויברג הותירה את מחיר היעד למניה על 96.5 שקל למניה, והסבירה שברמה הנוכחית, המניה נמצאת בתמחור מלא. "אנו ממליצים להמתין למחירים נוחים יותר לצורך כניסה לפוזיציה"

קצת היסטוריה:

למי שלא זוכר במאי 2009 מכר בעל השליטה רמי לוי לפסגות 10% מהמניות ברשותו במחיר של כ-44 ש"ח על מנת להיכנס למדד ת"א 100.

אין ספק שפסגות הרוויחו יפה על ההשקעה, בתוך פחות משנה וחצי תשואה מכובדת של 107%.

אולם אם היו מחכים - היום התשואה הייתה מגיעה ל- 180% (כולל דיבידנדים)

נאמר לא מעט- קחו את דברי האנליסטים בפרופורציה ובמידה ואתם מסוגלים עדיף שתבצעו את המחקר בעצמכם (קריאת דוחות כספיים, הבנת ענף, מתחרים וכו')

באפט אמר פעם שהוא לא מבין את וול סטריט- איך אנשים ברולס רויס מגיעים לבקש אנליזה על חברות מכאלו שמגיעים ברכבת התחתית

 

Alon Capital Partners

www.alon-capital.com

 

 

  __

בעל הפוסט משקיע בניירות ערך שונים ,לרבות ני"ע המוזכרים בפוסט זה. בכל מקרה, אין לראות בפוסט זה משום עצה ו/או המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע. כל הפועל בהסתמך על הפוסט ו/או על תוכנו, אחראי באופן בלעדי לכל נזק ו/או הפסד שייגרם לו. פוסט זה אינו בא להחליף ייעוץ על בסיס אישי. בפוסט זה אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לרכישת או מכירת ניירות ערך. קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון כלשהו המופיע בפוסט זה הינה על אחריות הקורא בלבד.

דרג את התוכן: