זוהי הודעתי השנייה לילדיי וילדותיי היהודים

1 תגובות   יום שבת, 26/2/11, 23:27

כפי שנכתב בהודעתי הראשונה,http://cafe.themarker.com/post/1966979/  , סופה של שנת 2010 היא תחילתו של סדר חדש.

 

יתכן והמראות והאירועים המתרחשים בקרב אחיכם ואחיותיכם במדינות ערב מפתיעים אתכם. ואולם, עליי ליידע אתכם שהתרחשויות אלו הן רק תחילת ראשיתו של עולם חדש לגמרי אשר יווצר במהלך השנתיים הקרובות, עד לסופה של שנת 2012, תחילת שנת 2013.

 

עולמכם ישתנה לבלי הכר ולבלי שוב. תופעות ואירועים שונים ייקחו אתכם צעד נוסף אל העתיד המוכן עבורכם. רבים מכם, כל מי שיסכים לפקוח את עיניו, יוכל לראות אותי מקרוב. אהבתי אליכם תפגין את עוצמתה באמצעות הכשרתו של עולם פורח יותר ויפה יותר הממתין לכם.

 

אחיכם במדינות ערב, בהשפעתם המזככת של ממטרים קוסמיים ובסיוע משרתיי מן הממד הטכנולוגי, משנים עתה את חייהם. זהו שינוי שאין ממנו חזרה. זהו נתיב של התפתחות. לא רחוק היום בו כולם ייהנו מחופש ומחיים טובים יותר כפי שלהם הם ראויים.

 

האושר המחכה להם הוא גם האושר המחכה לכם.

 

שנאה תהפוך לחשדנות, חשדנות תהפוך להיסוס, בהיסוס ייעשה הצעד הראשון, הצעד הראשון יוביל לקרבה ולבסוף קרבה תביא לאהבה. כך יקרה עם מערכות היחסים ביניכם.

כאשר תסירו מעצמכם פחדים, מגננות, בורות, דעות קדומות, פרשנויות מופרכות של ספריי הקדושים, תגלו שכולכם עשויים בי ושאני בכם, שכולכם ילדיי ושאתם אחים לאותה משפחה. כי אז תטעמו את טעמה הערב של האחדות. כאשר אהבה תשרור בכם, אהבה תשרור ביניכם. כאשר תשרור ביניכם אהבה תבינו אותי ותבינו ממה אני עשוי.

 

התופעות המתרחשות עתה נובעות מסיבה פשוטה: מדינה איננה שייכת לאף יצור אנוש. בכלל, שום דבר אינו שייך לכם. כל מה שניתן לכם, ניתן בהשאלה על מנת שתעשו בו שימוש טוב למען אחרים.

מנהיגים הדואגים לעצמם בלבד פוגשים עמים המרוכזים בעצמם. אמירה זו מתייחסת גם אליכם. מנהיגים תוקפניים פוגשים עמים המתייחסים לעצמם כקורבנות. כעת, משאחיכם ואחיותיכם הבינו שהם אינם קורבנות, שהם זכאים לבחור את גורלם, שהם מולכים על חייהם, שום מלך לא יוכל עוד להתעמר בהם ולנהוג בהם כבשלו.

 

לא ניתן לשלוט בבני אדם. בני אדם הם אלו אשר מוסרים את זכות השליטה עליהם לאחרים. כל אחד ואחת מכם הנו מלך ומלכה. כל אחד ואחת מכם הנו האלוהים שלכם. ביניכם לביני אין הפרדה. הבינו זאת וגלו את עצמכם. גלו את עצמכם והגיעו אליי. הנכם יצורים חופשיים, בוראים, יוצרים, מעצבים.

אחיכם ואחיותיכם מכשירים עתה עולם מאושר יותר, נקי יותר, הוגן יותר. זאת היות ומספיק אנשים הגיעו להבנה שהם בני אדם, יצורי האל, בעלי זכות לבחור את חייהם, לבחור את מנהיגיהם, בעלי זכות לחיות חיים ראויים וטובים.

 

בעוד מספר עשורים תהיו מעורבבים זה בזו עד כי לא ניתן יהיה להבחין מיהו ערבי ומי הוא יהודי. זאת משום שמהויותיכם הן שתדברנה זו עם זו ותוצגנה זו בפני זו. 

 

ימים יפים ממתינים לכם ילדיי. אני גאה בכם ואוהב אתכם.

 

הודעה זו נמסרה מערוצו של אדוני 

הועלה לכתב על-ידי מ.צ.מ מחבר "דבר השם"

דרג את התוכן: