יום הולדת

33 תגובות   יום רביעי, 7/11/07, 01:19

 

אני יושבת בגן-קופים ומחכה למשלחת העורבים שתבוא מאופק הערפיח ותתישב על האקליפטוס הגדול. הם לובשים את גלימות עורכי הדין הקטנות שלהם, מקורם מוטה קצת הצידה וכל אחד מהם רציני, שקול דעת ובוגר. וכל מבט מנסה לבחון כליות ולב. הם התכנסו לשיפוט צמרות מהיר, אירוע שקורה כל שנה לפני יום הולדת. כדי להתכונן הכנתי רשימות. אני מעלעלת בעצבנות בניירות הצהובים. כבר שבוע אני מתעסקת במי אני מה אני ויחסי עם עצמי לאן. ובאמת, אפילו כתבתי את זה כחול על גבי צהוב. הנה! רשימה ל- 2007... איפה זה? כן. בלה בלה בלה... בשנה האחרונה גדלתי והתפתחתי. גוף ונפש. בלה בלה... הייתי בטיפולי דיקור אצל הכי-הכי, נרשמתי לקורס, למדתי קצת פיתוח קול... בחיי. יצרתי קשרים משמעותיים חדשים, התחלתי לקחת מגאגלופלקס...מה עוד? נו... טוב, אני באמת צריכה להודות שלא הרווחתי השנה שקל. אבל זה גם משהו. זה לא קרה לי באף שנה לפני כן... אני רואה בזה סוג של הישג... למה הם מסתכלים עלי ככה? המבט שלהם אומר משהו לא כל כך סימפטי. טוב, מה יש לי עוד להגיד להם... אה. אני יודעת. תשמעו! אני הרבה יותר שמחה! כמעט אף יום לא בא לי למות. וזה כבר המון חודשים ככה. זה משהו, לא? אני יודעת שזה משהו. אתם יודעים מה? נמאס לי. זה פתאטי. תדחפו את השיפוטים שלכם לתחת! לא מעניין אותי יותר! תלכו למי ששלח אותכם ותגידו לו שילך להזדיין. אני גמרתי. לא חייבת כלום לאף אחד: לא להצליח, לא להתעשר, לא להתבגר! לא חייבת לאף אחד להיות משהו. זה מה יש! דחפו אצבע!

 

היום יום הולדת. אני מרגישה נפלא! 

 

7 בנובמבר הוא גם יום ההולדת גם של:

 


  *1867 - Maria Sklodowska-Curie, Polish-born chemist and physicist, recipient of the Nobel Prize in physics and in chemistry       

* 1879 - Leon Trotsky, Russian revolutionary    

* 1903 - Konrad Lorenz, Austrian zoologist, recipient of the Nobel Prize in Physiology or Medicine   

* 1913 -Albert Camus, French writer, Nobel Prize laureate

* 1918 -Maria Teresa de Noronha, Portuguese Fado singer

* 1926 - Dame Joan Sutherland, Australian operatic sopran

* 1943 - Joni Mitchell, Canadian musician
 

 

בשל בעיות בוורד אני לא יכולה לעשות קופי פייסט. זה יוצא לי באותיות הפוכות. אז הנה סיפור ותיק שלי מהמגירה של במה חדשה, קוראים לו "העיקר": 

 

http://stage.co.il/Stories/80912    

 

 

 

 

 

דרג את התוכן: