כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    הבלוג הראשון שלי

    בלוג שמתעסק בעיקר בשטויות הקטנות של החיים ומשתדל להמנע מעיסוק בנושאים שחוקים, אבל אם כבר נגעתי בנושא כזה...מקווה שהצלחתי להביא אותו מזווית קצת אחרת.

    היי הלי..הייי היי הלי

    5 תגובות   יום שישי , 9/11/07, 01:30

    שנים היה תקוע לי בראש איזה שיר ששמעתי באירוויזיון 1986

    לא שמעתי אותו מאז ולא ידעתי למי הוא שייך, רק זכרתי שהם שרים בתורכית משהו שנשמע כמו "היי הלי"

    זה היה הפייבוריט שלי באותו אירוויזיון, וידעתי שאם זה ככה אז הלך על השיר הזה, כי בדרך כלל כל מה שאני אוהבת מקבל מקום אחרון, ואכן כך היה, כזכור לי הם לא היו רחוקים מהאפס נקודות:)

     

    אבל כנראה שהשיר הזה בכל זאת כן שווה משהו, אם  מכל שירי האירוויזיון הנידחים שלא זכו, הוא השיר היחיד שאני עדיין זוכרת ומסוגלת לזמזם אותו אחרי כל כך הרבה שנים.

     

    בזכות היוטיוב המופלא (איזה מזל שהמציאו אותו) ואחרי אינסוף נסיונות כושלים להקליד את שם השיר נכון ("הלי" "היילי" "הילי"...) עד שהגעתי לתוצאה הנכונה, מצאתי את הקליפ של השיר!

    אז אחרי 21 שנה אני מאווררת את השיר הזה ומנסה לתת לו הזדמנות חוזרת.

     

    לשיפוטכם.

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        9/11/07 12:33:

      חבל שלא ביטלו את האירוויזיון כבר לפני כמה שנים טובות

      אבל פעם היו בו כמה להיטים שנשארו עד היום, למשל "ווטרלו" של להקת אבבא.

      היום הכל שם זבל, נראה לי שהשיר האחרון שהיה שווה משהו, היה ב98 "דיווה" של דנה אינטרנשיונל

        9/11/07 12:22:
      יבוטל הארוויזיון לאלתר
        9/11/07 02:59:
      האנטישמים לא מכירים את קיפי :)
        9/11/07 02:50:

      זה לא יפה שלא הצביעו לקיפי.

       

        9/11/07 01:54:

      מסתבר שהזכרון שלי לא כל כך מדוייק, ראיתי עכשיו את לוח התוצאות של אותו אירוויזיון והתורכים בניגוד למה שזכרתי לא היו קרובים למקום האחרון, אלא דווקא הישראלים (שרי צוריאל ומוטי גילעדי) שקיבלו רק 7 נקודות באותה שנה. (אנטישמים כולם...קורץ)

      ארכיון

      פרופיל

      קורינה2
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין