כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    לאורך הדרך

    לפגוש מפורסם

    1 תגובות   יום רביעי, 6/4/11, 07:40

    הדור שלנו מאופיין במוטיב חזק ובולט,הרצון להיות מפורסם.

    כל אדם שני ברחוב הופיע במדיות השונות החל מתפקיד ניצב ועד לדמות בתוכנית ריאליטי כזו או אחרת.למה זה כל כך חשוב להיות מפורסם?נתקלתי במחשבה זו השבוע כשרציתי מאוד לשוחח עם אחת הבחורות המעניינות בעיני.מצד אחד היא כרגע בלב ההכרה הציבורית,כמעט בכל מקום ניתן לראות אותה,אינטרנט,טלויזיה שלטי חוצות ומה לא ומצד שני,איך בדיוק ניתן לפנות למישהו בתקופת הכרתו הציבורית מבלי שיחוש שאתה מנצל אותו בשל רגעי התהילה שלו?

    הדילמה המוסרית הזו העסיקה אותי רבות במהלך השבוע האחרון,היו לי לבטים עמוקים האם לפנות או לא.

    כבר נאמר בשירים כי "כולנו זקוקים לרגש.. " הרצון להכרה,להיות חשוב למישהו,להשתייך לאיזו חבורה בה יהיה לך מקום היא הבסיס לכל ההתנהגות החברתית האנושית.אנשים מוכנים למכור את נשמתם ורק להיות מוכרים וחשובים למישהו ולו למספר דקות.

    לא מעט יצא לי לחשוב מדוע כל בוגרי תוכניות הריאליטי מתרסקים לאחר הופעתם?התשובה טמונה בכך שלאחר דקות התהילה ישנו כוכב בולט אחר ושוב אתה חוזר למקום שלך כאיש פרטי בתוך החברה ואם בנית מצג שווא בעיני עצמך ההתפכחות מאוד מכאיבה.פתאום אתה מגלה שאתה שוב אותו אדם,איש קטן בתוך חברה גדולה שהיה שם ברגע מסוים באמצע הדרך.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      לי אין עיניין בהכרות, ואני מאוד בעד לא להשתייך לשום דבר.. ודקות תהילה?.. יש לאדם רק ביום מותו.. בהלוויתו.. תתקשר אליה.. היא רק אדם עם דם אדום בוורידים תאמין לי שאין בני אדם עם דם סגול ולא כחול.. תדמיין איך היא יושבת על האסלה.. כמוני.. כמוך..

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל

      lirazd
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין