לאחרונה פתחנו עבור אנגלו-סכסון במהלך שיווקי במדיה החברתית. המהלך כולל בניית עמוד עסקי מקצועי ברשת החברתית פייסבוק, ובהמשך פתיחת ערוץ עדכונים ישיר בטוויטר וערוץ וידיאו ייעודי ביו-טיוב. המהלך עורר סביבנו שאלה מהותית בנושא מקומן של חברות נדל"ן ברשת חברתית כמו פייסבוק, כי הרי על פניו - מה יש לגולש לחפש או להיות חבר בעמוד המתעסק בנושא כמו נדל"ן, באתר שבו רוב הפעילות הינה ברמת עדכונים בין חברים, אלבומי תמונות, מבצעים, קופונים, משחקים, תחרויות ובעיקר פאן טהור? הרי כמה פעמים כבר יוצא לנו לחפש דירה להשכרה או למכירה? האם בשביל זה להיות חבר של אנגלו-סכסון?
התשובה לשאלות הללו היא כמובן - כן.
נושא הנדל"ן הפך בשנים האחרונות להיות ללא ספק לוהט ו"סקסי" מהרבה הבחינות, והוא כבר מזמן לא רק נחלתם של וענים ומדורי הכלכלה. אנשים רבים מתעניינים בנושא מכירת או רכישת דירות, שכירת או השכרת דירות, עליות המחירים במרכז ובפריפריה, אומדן שווי נכסים, דרכים להשבחת נכסים, רכישת קרקעות, הפשרת קרקעות, ובעיקר הזדמנויות נדל"ן שונות הקורצות אלינו מכל עבר. נראה כי התחום מעניין ומדבר אל חוג ההולך ומתרחב של קהל הצמא למידע ועדכונים באופן יומיומי. המדיה החברתית גם היא ללא ספק התחום הלוהט היום, הן בפן הבינאישי והן בפן העסקי-שיווקי. נראה כי כולם נמצאים שם, כולם מדברים שם, וזה המקום הנכון להיות בו. האופי החברתי הויראלי של המדיה, של "דיבור", של "שיחה" בין אנשים, מתלבש כמו כפפה בתחום כמו נדל"ן, אשר בו יש ערך רב להעברת מסרים, דעות, המלצות ודיווחים. החיבור אם כן בין נושא חם ואקטואלי כמו נדל"ן ומדיה חברתית סוערת וגועשת כמו פייסבוק הינו חיבור נכון וטבעי, גם ובעיקר אם מדובר בתחום "רציני".
אנגלו-סכסון, כרשת מובילה בתחום תיווך הנדל"ן, רואה את עצמה כפורצת דרך גם בנושא השיווקי. בהיותנו בין הראשונים בארץ שמקימים עמוד מקצועי ומתקדם בנושא נדל"ן בפייסבוק, לקחנו את הנושא כמה צעדים קדימה והפכנו את העמוד לשלוחה נוספת של הרשת. הכוונה היא שניתן דרך העמוד לקבל את כל השירותים שמציעה הרשת דרך האתר ובכלל. אם זה איתור נכסים באמצעות מנוע שנבנה בימים אלו במיוחד עבור הפייסבוק, אם זה יצירת קשר עם אחד מעשרות הזכיינים שלנו הפרושים בכל רחבי הארץ, אם זה שימוש במחשבון ערך הדירה הייחודי שפיתחנו, ואם זה בית הספר לנדל"ן שלנו או אפילו הצטרפות למשפחת אנגלו-סכסון כזכיין מן המניין. העמוד שלנו אם כן הוא לא רק כדי לומר "גם אנחנו בפייסבוק!", אלא על מנת לתת פתרון יעיל ומקיף עבור כל מי שמתעניין בתחום.
אז נשאלת השאלה - למה להיות חברים שלנו כל הזמן? למה לא להסתפק במנועי החיפוש שכבר קיימים באתר? בשביל מה להיות חברים שלנו בפייסבוק? כאן בדיוק נכנס האופי של המדיה החברתית - השיתוף, הדיאלוג, השיחה, העדכון. העמוד של אנגלו-סכסון מדווח באופן מיידי - הן על כל עדכון חדשותי בנושא (נאמר, משכנתאות, ריביות, עסקאות מעניינות, וכו'), הן על נכסים בהזדמנויות מיוחדות, ובכלל על כל דבר שיכול לעניין או לחדש. אם כן, להיות חבר בעמוד של אנגלו-סכסון זה אומר לקבל עדכונים מכל ערוצי החדשות באופן ישיר ומהיר, להיות עם היד על הדופק. כחבר בעמוד של אנגלו-סכסון אתה יכול להמליץ לחברים שלך על הזדמנות טובה, על נכסים מעניינים, או על כתבה שתאיר את עיניהם. הרי גם אם אינך כרגע מחפש דירה למכירה או להשכרה, לכולנו יש חברים, משפחה ידידים או מכרים שבוודאי ישמחו שנשתף אותם במידע רב ערך זה.
ודבר אחרון, העמוד הרשמי של אנגלו-סכסון משמש מעל לכל כבית של משפחת הזכיינים שלנו. בין אם יש או אין לכל זכיין עמוד משלו, בעמוד של אנגלו-סכסון אפשר ומומלץ ליצור קשר אישי עם כל אחד ואחד מהזכיינים, לברר, לבקש עצה, לשאול, להתעניין - ולקבל תשובות. הרי אחד הייעודים העיקריים של הרשת החברתית, בנוסף לשיח בין החברים, הינו הדיאלוג עם החברות והמותגים - ובדיוק בשביל זה הקמנו את העמוד. והרי אין דבר יותר חושב מאשר לדעת שיש מי שמקשיב, שומע, משיב ומייעץ בתחום כל כך חשוב ודינמי כמו נדל"ן.
לסיכום, הן מבחינה שיווקית-עסקית, הן מבחינה שיתופית וחברתית, והן מבחינה פרקטית - אני בטוחה שפתיחתו של העמוד הרשמי של אנגלו-סכסון רשת לתיווך נדל"ן בפייסבוק הוא מהלך בזמן הנכון ובמקום הנכון, ומזמינה את כולכם להצטרף, לשתף, לדבר, לשאול, להתעניין ולהתווכח - ממש כמו שאנחנו עושים בסלון בבית עם חברים. העמוד של אנגלו-סכסון נמצא כאן
|
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה