פסטיבל "מאמא צ'רלי" במסעדת Olive Leaf

0 תגובות   יום חמישי, 12/5/11, 09:20

''

השף צ'רלי פדידה, השף הראשי של מלון "שרתון" תל אביב, ומי שמנצח על מטבחה של מסעדת המלון היוקרתית Olive Leaf, מכניס את אמא שלו למטבח, ומזמין אתכם לחגוג את פסטיבל "מאמא צ'רלי" – הכולל מנות מסורתיות אותנטיות שתכין אמו בשילוב נגיעות גורמה של השף.

. הפסטיבל יתקיים במסעדת Olive Leaf היוקרתית במלון "שרתון" תל אביב, ויאפשר לכם לטעום מכל המטעמים האותנטיים: קובות, כרוב ממולא, עוף עם שזיפים, מופלטות ועוד.. שתכין אמו של השף, בשילוב נגיעות גורמה של השף .

הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 29/05-16/06

בימי הפסטיבל תוכלו ליהנות מ 3 מנות פתיחה במחיר של 70 ₪ בלבד!

בתפריט: מבחר של מנות מרוקאיות אותנטיות:

כרוב ממולא באורז, עגבניות ושמיר,

קובה מטוגן עם בשר וצנוברים ומוגש עם טחינה בצד,

קובה מבושל במרק סלק אדום עם עלי מנגולד ירוקים,

עוף בסגנון מרוקאי בשזיפים, שקדים וסוכר.

לקינוח, יפנקו אתכם במופלטות תוצרת בית עם דבש, שברי חלבה וסורבה פירות. למי שהתאהב באותם מטעמים, את המנות (ואוכל מרוקאי מוכן) ניתן לרכוש גם במסעדה הביתית של השף אלי ולילי פדידה ברח' הארזים בבית כרם ירושלים (הוריו של השף צ'רלי פדידה).  

מסעדת Olive Leaf הכשרה מציעה תפריט ים תיכוני עשיר ומגוון בניצוחו של השף המוביל צ'רלי פדידה שדואג לעדכן את המנות בהתאם לטרנדים הקולינאריים ולרוח היצירתית הנושבת בראשו. בצמוד למסעדה ממוקם חדר V.I.P המאפשר אירועים באווירה אינטימית עד 20 איש, הזמנה של יינות מובחרים על ידי סומליה אישי ושירות מוקפד ביותר. במסעדה ניתן לקיים אירועים פרטיים או עסקיים עד 60 איש כאשר התפריט לאירוע נבנה בהתאמה לדרישות הלקוח ומאפשר יצירת מנות מיוחדות ומגוונות.

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

ימי פתיחה: א'-ה' בין השעות: 22:30-19:00. חנייה חינם לאורחי המסעדה

שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב טלפון: 03-5219300

''

דרג את התוכן: