יש דרך להוזלת מחירי הדלק

0 תגובות   יום חמישי, 12/5/11, 18:03

אנו רוצים שמחיר הדלק ירד? האם זה אפשרי? זה אפשרי!! אבל בשביל זה חייבים לפעול באופן מיידי.

שנה שעברה עלו כמה רעיונות כמו לדוגמא:"לא לקנות דלק בתאריך מסויים". חברות הנפט צחקו כי ידעו שמי שלא מתדלק ביום ראשון מתדלק ביום שני. זאת היתה בשבילם הפרעה, אבל לא בעיה קשה.

למישהו היה רעיון שיתכן שיעבוד. אם אנחנו רוצים שיעבוד: חייבים להתאחד כדי להפוך את זה למציאות ולהשיג את המטרה

 

!! דלק 95 אוקטן נמכר בישראל ב-7.26ש''ח לליטר. חייבים לפעול בנחישות כדי להראות להם שיש לנו כוח כצרכנים ויכולים להשפיע במחירים!!

מעכשיו:

לא לקנות יותר דלק בשתי החברות נפט החשובות בישראל: פז ו-דלק

בואו נדמיין את ההשלכות: כאשר 2 החברות הנפט ירגישו את הירידה במכירות יהיו חייבות להוזיל את מחיר הדלק. זה יביא למלחמה שאנחנו כל כך רוצים בין החברות. אבל בשביל שהמכה תהיה חזקה נצטרך להסכים -מיליוני לקוחות של פז ושל דלק לא לקנות שם.

מה שנעשה: שלח את המייל הזה לפחות או יותר 10 אנשים כשכל אחד מאלה ישלח אותו ל-10 אנשים נגיע ל-100 איש. כשהאלה ישלחו לעוד 10 אנשים, נהיה 1000 וכך הלאה.

אם כל אחד מאיתנו עושה את זה עוד היום תכף נהיה מיליוני אנשים שנתחיל להלחם נגד החברות נפט הגדולות!! אנחנו יכולים לעשות את זה ולהצליח, אבל... זה הכרחי שנקנה את הדלק שלנו במקום אחר שלא יהיה פז ו-דלק, בגלל זה אנחנו מבקשים ממך שבבקשה תשלחו את המייל הזה.

מה אתם אומרים? אתם איתנו?

תעבירו את זה הלאה....

דרג את התוכן: