סודות מחדרי חדרים

4 תגובות   יום חמישי, 26/5/11, 21:25

''

גרפיקה: קרן מורג

תערוכת אמנות פלסטית קבוצתית,"סודות מחדרי חדרים", באקסקלוסיב, הירקון 317-321.

אוצרים אתי ופרדי פביאן.

פתיחה: 9.6 20:00

נעילה: 1.7 13:00

על רקע שפע אירועי תרבות וטלוויזיה שהפכו למציצניים , אירועים שמצד אחד מקבלים ביקורת קשה ומצד שני זוכים לרייטינג גבוה, אנחנו מזמינים את הקהל להציץ, אבל חושפים אותו לאמנות במיטבה:

התערוכה תציג יצירות של כ 30 אמנים מובילים ותנסה להציג את הפינה האפלה או המוארת של החדר הסגור, הסודי או הפרטי בעיניהם ובמקביל להעלות את התהיות המעסיקות את רוב האמנים כיום לגבי הגבול בין רצון הקהל להציץ ורצון האמן לחשוף. 

חברת Exclusive Lighting Furniture מייבאת גופי תאורה, ריהוט וריהוט משלים לבית ממיטב בתי העיצוב הבינלאומיים ומציגה דרך קבע יצירות עיצוב של מעצבים ישראלים. שיתוף הפעולה עם בית העיצוב הוא מתוך אסטרטגיה הרואה חיבור בין עיצוב לאמנות.

ציטוט של אילן מוגרבי, מנכ"ל ובעלים משותפים שלExclusive Lighting :

 אנו עדים להתפתחות החשיבתית של מעצבי המוצר ברחבי העולם ולגישה המבורכת המציגה פריטים מעוצבים בהשראות מגוונות ועם סיפור אישי מרתק מאחורי כל יצירה, מה שמיצב את תחום העיצוב כשטח אמנותי לכל דבר. התפתחות זו הולידה אוספים ציבוריים ופרטיים יוצאים מן הכלל של פריטי עיצוב כיצירות אמנות לכל דבר וחיזקה את הקשר רב השנים בין עולם העיצוב לעולם האמנות והרוח. באמצעות אירוח אמנים ישראליים מכל התחומים, אנו גאים להיות חלק מהתהליך הזה ולארח את התערוכה היוצאת מן הכלל הזו בין כתלינו.

רשימת האמנים:

דיויד רובינגר, אבינועם קוסבסקי, אריק ונונו,  חוני המעגל, אמנון וינר, אוסנת שפס, אליסטר סקוט, אביבית בן צור, אלדד פניני, אורנה בן שושן, בשמת נראון,  דבי אולו, הרולד רובין, הנריק רוסטוביץ, חיים צינוביץ, יעקב גבאי, יובל נדל, יוני דנציגר, לסרו רדוסקוביץ, מייקל לזר ומרק לואיס, מרלן פרר, מאיה פרר, ניר גייגר, נילי מי טל, ניר ברזק, עמית רון, עדי זלק, פיני סילוק, ציפי פרויידנרייך, קארין צור, קרן מורג, צבי טלית, שרה בוגן, שרי דובא.

את התערוכה ילוו שיריו של יחזקאל נפשי, מן המוערכים והידועים כיום בשירה העברית

 

אתר התערוכה: http://artexpo.co.il/rooms/

אתר אקסקלוסיבי: http://www.exclusive.co.il/

דרג את התוכן: