כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פסק זמן

    מחשבות והגיגים
    העולים בהנף מקלדת

    פוסטים אחרונים

    פועלי ישועות

    3 תגובות   יום שלישי, 2/8/11, 14:23

    הרב אבוחצירה נרצח בישיבתו,  אין חולק שכל רצח הוא דבר מגונה ונתעב ולא משנה זהותו של הנרצח ואף לא הסיבות והטעמים שהביאו או גרמו ליטול חיים של אדם. יחד עם זאת יש צורך של ממש  להרהר  בעצם התנהלותם של פועלי ישועות למינהם וכל אנשי החצר שלהם.    הם דואגים  להבטיח לצובאים על פתחם גדולות ונצורות ומשלים אותם בתחושה שעם הוזלת כספיהם ל"תיקונים" הם יזכו לישועה וגאולה מכל מה שמעיק וכואב.  ולמרבה הצער הם נוחלים אכזבה מרה וצורבת.  ביום מן הימים הם מגלים  שהבעיה  הטורדת ומציקה לא באה על פתרונה ולעיתים אף החמירה יותר. ולנוכח מציאות זו  הם נעשים כשבר כלי ללא תקווה במצב כזה התיסכול הוא   גדול ונורא. בוודאי  שזה לא מצדיק רצח או אלימות אבל הוא מעורר צורך להתפכח   מלהאמין בפועלי ישועות וכל שכן במנהלי החצר שלהם.

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      מחד, לא מאחלת לאיש לסיים כך את חייו.

      האל הרחום והחנון לא מינה איש לשופט ותליין.

      מאידך, אני תוהה הכיצד ניתן לקשור ברכה

      מכח האמונה לקבלת ממון תמורתה.

      מצרפת קישור שמצאתי ברשת,

      יש בו מילים לזכות ולחובה כדרכם של בני אנוש.

      http://www.tsofar.com/zofar/see_article.asp?next=12694&cat_id=6

        4/8/11 00:47:
      סוג של שרלטנות מתעתעת שגרמה לאחר לאבד עשתונות... בהחלט לא מצדיקה ולו במעט אלימות מסוג זה, אך עושה רושם שקצה נפשו של האיש מהשרלטנות והשקר.
        3/8/11 22:50:
      הרבה צדק בדבריך .. ! יהי זכרו ברוך ..

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      פרופיל

      רוקם
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      פסק זמן

      פסק זמן