הם משחקים נורא יפה ביחד

7 תגובות   יום ראשון, 14/8/11, 12:05

היא אומרת לי. וזה נכון, הבן שלי והבן שלה, למרות שנה הבדל בגיל, מסתדרים מצוין. זו השנה האחרונה שלהם בגן. בשנה הבאה ייפרדו, זה לכיתה א' וזה לשנה אחרונה בגן. בטח לא ישמרו על קשר. חבל.

 

היא מובילה אותי, כרגיל, למרפסת הקטנה שיוצאת מהמטבח. הילדים נשארים מאחור לשחק בפליימוביל שלהם. אנחנו יושבים על כיסאות בר במרפסת, והיא מדליקה ג'וינט. היא מספרת על שיחה עצבנית עם הגננת. אני על ההתחכמות האחרונה של הילד מול אמא שלו. ואז היא שואפת ועוצרת את נשימתה, פה פתוח מעט, מביטה אלי, משועשעת. אני מתקרב אליה ואנחנו מתנשקים, והיא נושפת את עשן הגראס לתוך פי.

 

ידיים חמדניות חודרות אל מתחת לחולצה שלי. אחת גולשת אל תוך המכנסיים שלי, חופנת פלח ישבן. האצבע שלה מתגנבת אל חור התחת שלי. אני עסוק בשדיים שלה. היא מתנתקת ונשענת לאחור על המעקה. היד שלה מלטפת את הפנים שלי, עולה אל השיער, מושכת אותי למטה. אני יורד על הברכיים, מרים את החצאית שלה וקובר את הפנים בין רגליה. היא רטובה, והריח של הכוס שלה משכר.

 

אני מסיט את התחתונים הצידה ומלקק. הידיים שלי עסוקות בישבן שלה. מועכות ומלטפות, מפסקות, אצבע מלטפת בעדינות את פי הטבעת שלה. אני עסוק בדגדגן שלה, אצבע חודרת לאט לתחת שלה, כשאנחנו שומעים:

 

"אמא"!!

 

אנחנו קופאים. הצעקה נשמעת קרובה. 

 

"מה חמוד"?

 

"אני יכול להביא לנו שוקו"?

 

"בטח חמודי. קח מהמקרר".

 

אני מנסה לזוז אבל היד שלה דוחפת את הראש שלי חזרה למקום. אני ממשיך ללקק. האצבע שלי מתחילה לזיין את התחת שלה בעדינות.

 

"לקחתי אמא, תודה"!

 

"אין בעד מה מתוק".

 

אני מחדיר את האצבע  לתחת שלה, עמוק, ומרגיש את הכוס שלה מתכווץ כשהיא גומרת.

דרג את התוכן: