טיפים לכתיבת כרטיס באתר הכרויות

4 תגובות   יום שני, 22/8/11, 17:02

על קצה המזלג - טיפים לכתיבת כרטיס באתר הכרויות הדרך למציאת זוגיות

כיועצת של אתר הכרויות אלפא, פונים אליי בכל יום מספר רב של גולשים שרוצים למצוא זוגיות אך אינם מקבלים פניות, אספתי מספר דוגמאות מכרטיסים שונים שיעזרו לכם בכתיבת כרטיס. אז אם גם לכם יש כרטיס באתר הכרויות ואתם לא מקבלים פניות, או לחילופין מקבלים פניות מעטות מאוד וממש לא למציאת זוגיות לקשר רציני. זה הזמן לעצור, לקחת נשימה ולהתחיל לשנות.

 

תמונה – חשיבות אדירה לתמונה טובה וכדאי שתהיה גלויה. אם אתם לא פוטוגניים כדאי לפנות לצלם לעזרה. מי שיש לו תמונה אך לא גלויה צריך לקחת בחשבון שכמות הפניות תהיה קטנה יותר, הסיבה לכך היא שכמות המנויים באתרי ההיכרויות מאוד גדולה, מי שמכוון למציאת זוגיות לא יבזבז את זמנו בתכתובות מיילים לבקשות תמונות או בקשות אחרות.

 

קצת עליי – חלק חשוב. בכל אתר הכרויות ישנם כמה שורות שיש למלא על מי אתם. חשוב!!! לכתוב ולא להשאיר ריק. כדאי להקדיש מחשבה בעניין. קחו בחשבון, מי שעושה חיפוש מהיר מתרשם מתמונה ומהשורה הראשונה שכתבתם ולכן אין טעם לבזבז את המילים הראשונות במילים כמו "אישה גרושה מחפשת גבר...." או "גבר רווק מחפש אישה ל...". המשפט הראשון צריך להיות טיזר שיגרום לצד השני לפתוח את הכרטיס ולראות במי מדובר.  ממליצה לכם להיות יצירתיים ויחד עם זאת להדגיש את הצדדים שמייחדים אתכם יותר מכל. כדאי להימנע משימוש במילים כמו סקסית/זורמת אם ברצונכם שהפניה תהיה רצינית. ולהימנע ממשפטים כמו "שתסתדר עם אמא שלי". משפטים טובים שנתקלתי בהם היו "אוהבת להשתטות..." אם זה מתאר אותך, או "שאפתן עם חלומות שמחויב להגשים..." חשבו על משפט שמתאר אתכם במיטבכם. כדאי מידי פעם להחליף את המשפט הראשון לראות מה עובד יותר.

 

טווח גילאים – אם את בת 40, וטווח החיפוש שלך הוא 30-42 קחי בחשבון שכמות הפניות תהיה קטנה, רוב הגברים מבחינה סטטיסטית מעדיפים נשים צעירות יותר. אם אתה בן 36 וטווח הגילאים שכתבת הוא 20-30 כך בחשבון שכמות הפניות תהיה קטנה.

 

לפנות או לא לפנות זו השאלה? - כמאמנת אני דוגלת בלהיות אקטיביים במציאת זוגיות ולא לשבת ולחכות, תהיו הבוחרים ו/או הבוחרות. כדאי לכתוב טלפון ולא מייל. מראה שאתם רציניים, ולא מתכוונים לבזבז לצד השני את הזמן בתכתובות.

 

תאכלס לעבוד – בחברתם לנתב את האנרגיות למציאת זוגיות באתר הכרויות, קחו בחשבון שכללי המשחק הם להיות פעילים, להיכנס לאתר פעם בשבועיים זה לא מספיק. קבעו לעצמכם מספר דייטים בשבוע/שבועיים שאתם מחויבים בפני עצמכם לפגוש כדי למצוא את בן/בת הזוג המתאימים.

שיהיה בהצלחה 

ויקי שלום זלוסקי

מאמנת למציאת זוגיות

עובדת סוציאלית

050-2552372

האתר : www.coach4love.co.il

דרג את התוכן: