4 תגובות   יום ראשון, 28/8/11, 16:39

היום נותרתי פעורת-פה לחלוטין!!! - כבר יותר מ-6 חודשים, שאין לנו בבית שום דרך לצפות בשידורי-הטלוויזיה, מעבר לשידורים של ערוץ 10 דרך האינטרנט.

מקלט הטלוויזיה שלנו מחובר למשחקי-מחשב ול-DVD, אבל אין לנו לא YES, לא HOT, לא ממיר פרטי, וגם לא אנטנה!!!

 

הגיע אלינו היום מכתב, שכותרתו היא: "התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים בגין חובך לרשות השידור - אגרת הטלוויזיה לשנת 2011 - מחצית ראשונה" - ברור, שכשהתנתקנו מכל אפשרות של צפייה בשידורי טלוויזיה, שלחנו פקס עם הודעה לרשות השידור.

 

התקשרתי לעורך-הדין המטפל בנושא, ושם נאמר לי, על-ידי המזכירה, שבעצם העובדה, שאנו מחזיקים מקלט טלוויזיה בבית, אנחנו חייבים בתשלום האגרה... מה, לעזאזל, אני בעונש??? 

אגב, גם רדיו אנחנו לא מחזיקים, אנחנו מעדיפים להקשיב לשירים ב-YOUTUBE, בסיפריית המדייה, או שירים בדיסקים, שיש לנו, אנחנו מאוד לא אוהבים את בחירת השירים בתוכניות הרדיו.

 

אז עכשיו תסבירו לי... אני צריכה לשלם מיסים, בגלל שיש לי מקלט טלוויזיה, שלא קולט???

 

חוצפה מאין כמותה!!!

 

שלכם

 

עינבר אזולאי

 

גם בפייסבוק 

דרג את התוכן: