שלום,
פעמים רבות אני נתקלת בעסקים שמוותרים על בניית אתר משלהם ומסתפקים בדף פייסבוק או בלוג בדה מרקר שייצגו את העסק שלהם באינטרנט.
אנו ב Social-Lead Communications הראשונים שנעודד השתתפות פעילה בזירה החברתית - אך לא על חשבון אתר הבית שלכם! הזירה החברתית דומה לביקור במלון או אכסניה - מפנקים אתכם, נותנים לכם מגבות נקיות וארוחת בוקר - אך המלון יכול להיסגר מחר בבוקר, או לצאת לחופשה, או להחליט על כללים וחוקים חדשים בכל רגע - ממש כמו שפייסבוק עושה!
בכל שבוע יש שינויים ואתם מרגישים אבודים - ממש כמו בבית זר! לעומת זאת אתר אינטרנט שלכם הוא הבית! הוא המקום בו אתם יכולים להסתובב כמו מלכים! אתם משנים, מעדכנים, אומרים מה שבא לכם ואתם שולטים בכל השינויים!
המטרה היא לבנות אתר אינטרנט שמייצג אתכם בצורה הטובה ביותר, ולצאת לרשתות החברתיות, פורומים, בלוגים ועוד... ולהזרים משם תנועה לאתר שלכם! ליצור אצלם התרגלות לתכנים שלכם, למוצרים שלכם, לשירות שלכם!
אם זה ברור ומובן - אפשר להתחיל - ושלא תחשבו שרשתות חברתיות לבדן יעשו את העבודה - גם קידום אתר אורגני חשוב מאוד כדי לא לוותר על המלך הבלתי מעורער של עולם התוכן - גוגל! מזרים התנועה מספר אחת!
|