כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';
    0

    תחזית אסטרולוגית עפ השיטה ההודית ליום שלישי 25 לאוקטובר

    0 תגובות   יום שלישי, 25/10/11, 14:19

     

    תחזית אסטרולוגית עפ השיטה ההודית ליום שלישי 25 לאוקטובר.

     

    הירח מתקרב היום יותר לשבתאי במזל בתולה ובחצות הוא יהיה במרחק של כשלוש מעלות ממנו. ההשפעות הפלנטריות שהזכרנו אתמול מתחזקות היום לטוב או לרע.  אלו שחווים את ההשפעה של שבתאי על הירח  בצורה חיובית יכולים להסיק מכך ששבתאי נמצא במצב טוב במפת הלידה, אולם כשחווים היום מצב הפוך ניתן להניח שיש צורך לאזן את ההשפעות הפלנטריות של שני הכוכבים הללו במפת הלידה שלכם דרך אמצעים אסטרולוגים שונים שקיימים בשיטה ההודית. (שימוש באבני חן, שמיעת מנטרות וטכסים וודים עתיקים שמיועדים לנטרל השפעות שליליות).

    במשך החודש הנוכחי מאדים ממשיך ליפול במזל סרטן. הוא משקיף משם על מזל מאזניים וכעת ההיבט שלו רחוק במעלה אחת מנגה ובשלוש מעלות מכוכב חמה. היבט בעייתי זה של מאדים יכול לגרום להחלטות שגוייות ביחס לנושאים שקשורים לכוכב נגה (מערכות יחסים וכו) ולפעילות אינטלקטואלית חפוזה מידי שקשורה לכוכב חמה. מצד שני במפות שבהם מאדים ממוקם בצורה חיובית ההיבט הזה יכול ליצור אנרגיה חזקה וחיובית שמגבירה את החיוניות והכח. כוכב חמה ונגה קרובים כרגע אחד לשני במזל מאזניים. כפי שראינו בשבוע האחרון נגה מאד חזק כעת במאזניים ולעיתים במצב זה ההשפעה שלו על כוכב חמה יכולה לגרום לנו לא לחשוב בצורה הגיונית ולוגית כפי שאנחנו בדרך כלל נוהגים לעשות. במידה ואתם חווים זאת היום ובימים הבאים סביר להניח שיש צורך לחזק יותר את כוכב חמה במפת הלידה שלכם.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      מוטי שפי
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין