דרור אטרי: " ח"כ אריה ביבי הוא הפרלמנט עם אג'נדה מקצועית ועשייה עניפה"

0 תגובות   יום רביעי, 2/11/11, 16:01

אמש, יום שלישי, (1.11.2011) הוזמנתי על ידי ח"כ אריה ביבי לישיבת השדולה לשוטרים לסוהרים גמלאים בכנסת במשרדי שב"ס ברמלה. התארחנו על ידי נציב השב"ס רב גונדר אהרון פרנקו

בנוכחות סגן השר לביטחון פנים לשעבר ח"כ יעקב אדרי, ח"כ זאב ביילסקי, ח"כית אורית זוארץ, ח"כית נינו אבסדזה, ח"כ מיכאל בן ארי וח"כ מגלי והבה וכן גב' מטי יוגב.

 

''

ח"כ ויו"ר השדולה לשוטרים, לסוהרים גמלאים בכנסת אריה ביבי וחבר נשיאות איגוד לשכות המסחר ויו"ר איגוד העסקים מודיעין דרור אטרי


בישיבה הדגיש יו"ר השדולה ח"כ אריה ביבי  את החשיבות בלמידה מעמיקה על השירותים הניתנים על ידי  שירות בתי הסוהר בראשות הניצב רב גונדר פרנקו מתוך הראיה שמה שרואים מכאן לא רואים מקום אחר, והיכולת של הח"כים ללמוד מקרוב  על פעילותה של שב"ס כזרוע ביצועית של המדינה תהליכים אותם עוברים האסירים מהרגע שנקלטים עד לרגע שבו מתחילים את תהליך השיקום לפני יציאתם לאזרחות. זאת מתוך מטרה להביא לשיקומו של האסיר ולקליטתו בחברה כאיש טוב יותר.


הנציב פרנקו  פרס בפני החברים את היחידות השונות ובמהלך הישיבה אף הוצגו מצגות המשקפות את פעילותה של כל יחידה. אריה ביבי הדגיש את החשיבות לחיזוק מעמד השוטרים והסוהרים: " כמי שבא מהמערכת וכראש השב"ס לשעבר אני מוקיר את פועלם של החברים בשב"ס בראשות הנציב פרנקו וכחלק ממדיניות של השדולה ראיתי חשיבות בכך שישיבת השדולה תתקיים במשרדי השב"ס, בה נוכל כולנו ללמוד על פעילותה העניפה  באופן מעשי ולא רק בתיאוריה.


''

נציב הסב"ס רב גונדר אהרון פרנקו


פעילותה העניפה, המסודרת והיסודית של השב"ס נוכחנו כולנו לראות בעסקת שליט, את הסדר המופתי, בו התנהלו הדברים בראשות הנציב. אתם, חברי לשדולה, יחד עימי הצלחתם להביא לחיזוק מעמד השוטרים והסוהרים בתוספת שכר של 2,000 ₪ לשכר הבסיסי שניתנה על ידי המדינה לאחרונה וזאת מתוך הבנה ותובנה מעשית לפעילותם זו".

אחד הנושאים שהועלו על ידי נציב פרנקו היה תהליך שיקום של האסירים לאחר שריצו את תקופת מעצרם וסיוע בהשתלבותם בתעסוקה באזרחות תחת פיקוח של קצין מבחן. כאן נבחנה האפשרות להקמת יריד משותף של המגזר העסקי, לשב"ס ולגמלאי המשטרה לבחינת שילובם בתעסוקה.


דרור אטרי: " ח"כ אריה ביבי הוא הוכחה מובהקת לפרלמנט מקצועי שמוביל תהליכים בתחום המקצועי שלו כמי שבא מהמשטרה ושב"ס וראה חשיבות בקידום אג'נדה מקצועית שאותה הוביל במשך שנים רבות בשירות המדינה. ח"כ אריה ביבי המשיך לראשונה במדינת ישראל לקדם את האג'נדה הזאת כשדולה בכנסת למען קידום, חיזוק ופיתוח השוטרים והסוהרים גמלאים.


אריה ביבי הוא ח"כ בין הבודדים שלו 36 מתנדבים שפועלים יחד עימו יום-יום, שעה- שעה למען הקהילה במדינת ישראל ולחיזוק מעמד השוטרים, הסוהרים גמלאים. פעילותו זו הינה פעילות הראויה לכל ההלכה ואנו, החברים מהמגזר העסקי נשמח להיות עזרה לקידום נושאים חשובים אלה."


דרור אטרי מוסיף :" ישנה אימרה חשובה האומרת "אין האדם מעיד על עיסתו" ועל כן חשוב שאנחנו כציבור נדע מי הם נבחרינו וכיצד הם פועלים אחרי שבחרנו בהם כפרלמנטרים. אריה קודם-כל כחבר ולאחר מכן כפרלמנט מהווה עבור כולנו גאווה לאומית לאיך אפשר לפעול לקידום אג'נדות מקצועיות כפעיל ציבור בנחישות ובהצלחה רבה".

דרג את התוכן: