כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    יורם קראוס

    שמי יורם קראוס ואני מייסד ומנכ"ל חברת SMS לניהול פרויקטים ופיקוח הנדסי.

    מעבר להנאה מתחום האדריכלות אני גם נהנה בזמני הפנוי מטיפוס הרים מאתגר. אתם מוזמנים להכנס יחד איתי לעולם האדריכלות המאתגר.

    ארכיון

    0

    בא לכם לטייל בבקעת הירדן?

    8 תגובות   יום שני, 21/11/11, 22:17

    לקחתי חבר טוב לטיול בבקעה עם האופנוע. ברכיבה על אופנוע יש אינסופיות קסומה. מתחת לרגלינו הטבע בער, הנופים המדהימים המחישו לנו את תחושת החופש, השחרור, החיבור העצום עם הטבע.

     

     

    מזמין אתכם לצפות בטיול בקישור:

    טיול עם האופנוע בבקעת הירדן.

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        24/11/11 19:24:
      עושה חשק :)))
        23/11/11 18:04:
      ואני חשבתי שזו הזמנה- קצת הונאת הציבור יש בכותרת....:-)
        23/11/11 18:04:
      ואני חשבתי שזו הזמנה- קצת הונאת הציבור יש בכותרת....:-)
        22/11/11 21:43:

      תודה על תשומת ה''

      יונהיונה

        22/11/11 08:49:
      דוקאטי :) כמו נסיך. אחלה טיול. אתה בוודאי דלוק על האופנוע יותר מהנופים...
        22/11/11 08:43:
      תודה - קצת טיול הרבה דוקטי - שלח לחברה - יעשו מזה אחלה פרסומת!
        21/11/11 23:11:

      שכחתי לדבר על התמונות. התמונות, בחלקם הגדול נהדרות. רק חבל שלא נתת את הדעת והיית צריך לסובב כמה תמונות. לא מאוחר עדיין.

        21/11/11 23:09:

      אין על אופנוע! במיוחד לטיולים. אני זוכר כשהשתחררתי מהצבא והתחלתי לעבוד איכשהו, בראש שלי היה לחסוך ולקנות אופנוע. את אשתי הכרתי עם האופנוע ויתכן שהיא לא הייתה אשתי לולא האופנוע (סתתתם). האמת שהיא התגוררה במקום שהנגישות למקום מגוריה בתחבורה ציבורית היתה משימה סבוכה קצת ועם האופנוע חרשנו את חצי המדינה. היום, ממרום גילי מסתפק בקטנוע לנסיעות מקומיות.

      סע, הזהר ותהנה.