כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    עומר בעיר הגדולה

    בלוג על הכל ולא כלום

    "קשקשת ברשת"

    0 תגובות   יום ראשון, 4/12/11, 18:19

    שמתי לב כי בשבועות האחרונים, אנשים לחוצים מה"פטפטת" של בכירים בנושא איראן.

    אז חשוב לשים לב, לא כל השיח על איראן מכוון לציבור הישראלי. ברק מתראיין ל BBC או CNN בשביל להפעיל לחץ על ממשלות אירופה וארה"ב, לא בשביל "להפחיד" את הציבור הישראלי.

    כעת, לפי הפרסומים בתקשורת, אפשר לראות כי אירופה וארה"ב מתאחדים כנגד הגרעין האיראני. כנראה ש"הפטפטת" בחול עבדה באיזשהו אופן. בין אם תקיפה ובין אם לא, תמיכה בינלאומית כנגד איראן היא משהו שישראל תצטרך בכל מקרה.

    לכן, נראה לי שאפשר לנשום עמוק ולהירגע, ה"קשקשת ברשת" כן משרתת איזושהי מטרה.

    אולי אתם לא אוהבים אותם, אבל הצמרת הביטחונית היא לא חבורה של טיפשים צמאי דם. תנו להם קצת קרדיט, כי גם אם הפיצוצים באיראן לא קשורים לישראל, הצמרת הישראלית לא עושה לאיראן חיים קלים בזירה הבינלאומית.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      עומראנגלשטיין
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין