סינדרלה-ביקורת-בית צבי

0 תגובות   יום ראשון, 9/12/07, 00:40
נאמן למסורת שלו להציג בחגים הצגות ומחזמרים לילדים בשני אולמות נפרדים במקביל, מציג תיאטרון בית צבי השנה שני מחזמרים.
באולם בית צבי את סינדרלה מאת אורי אוריין עפ"י ההגדה המפורסמת שזכתה להפקות כסרט ובימתיות שונות כאופרה,בלט,הצגת תיאטרון מחזמר וכו'
זהו מחזמר יפה ללא יומרות מיוחדות הבא לשעשע ולהנעים זמנם של הילדים.הסיפור מוכר על בת חורגת הזוכה להיות לנסיכה. המעשה הטוב תמיד משתלם וכוון שאנו בחג החנוכה גם נעים לראות נס המתגשם לנגד עינינו.
הבמאי עידו רוזנברג ביים כרגיל בצורה מיוחדת ,מענינת ומרתקת.היו בבימוי תנועות וצורת משחק שמטרתם היתה להצחיק כשהכל נעשה בצורה סבירה, בטוב טעם וללא הגזמה יתרה.
התפאורן ארז יניב מצא פתרון לחילופי מקומות ההתרחשות התכופים בעלילה כאשר בנה קיר עם שתי דלתות בצדדים.דרך דלת האחת נכנסה תמיד משפחת המלוכה ודרך השניה משפחת סינדרלה.התפאורה בנשף הנסיך היתה מרהיבה,אסטטית מאוד ועשתה רושם למרות האמצעים הדלים שעמדו לרשות ההפקה.
התלבושות-אירנה שר היו יפות מאוד ביחוד שמלת הנשף של סינדרלה ושמלת הפייה.
משחק כולם היה טוב מאוד.
האם החורגת ששוחקה ע"י בחור-עמירם אדרעי היה מצויין.הוא היה קפדן,רשע,מתנקם.הנסיך-שחר פרץ שמר על עצמאותו וכבודו ויחד עם זה עממי ומלכותי.
המלך -אלי פרי לא היה טבעי ביותר.
שתי האחיות שרון קנטור ונעה גודל היו בנות מפונקות למופת כשאת משחקה של האחות פלורינה אהבתי יותר.סינדרלה -ליטל ווסרמן היתה חביבה ,מתוקה,זכתה לאהדת הילדים והצטינה במשחקה.הפיה הטובה-מיכל מגן כיאה לפייה היתה גם טובה וגם מתוקה.
קטעי המוסיקה הרבגוונית והמוכרת התאימה למעמדים והשתלבה להפליא בעלילה.
לראות או לא לראות:בהחלט .מומלץ ועדיף על הפקות אחרות באותו נושא.  
נכתב על ידי elybikoret , 8/12/2007 19:55  
דרג את התוכן: