כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    ישראל והמטריקס

    חשבתם שאתם יודעים הכל? אז זהו, שלא! ואם תהיתם למה לבלוג קוראים "ישראל והמטריקס" אז כנסו לפה ותגלו:
    http://cafe.themarker.com/post/2080297/

    0

    ממשלה עם חזה מורם

    1 תגובות   יום רביעי, 28/12/11, 16:56

    לפעמים אתה קורא ולא מאמין. פשוט לא מאמין.

     

    הייתכן ומדינת ישראל באמת תממן את החלפתם של 850 שתלי סיליקון פגומים? הייתכן ואני ואתם צריכים לממן בכספי המיסים שלנו את שיפוץ שדיהן של נשים שלא היו חולות אלא בחרו לעבור ניתוח אסתטי? לפי מה שאני מבין למערכת הבריאות חסר תקציב, אין מספיק מיטות אשפוז, חולים ישנים במסדרונות, שכר הרופאים מגוחך, התורים הולכים ומתארכים, לזקנים וניצולי שואה אין כסף לתרופות, אנשים מתים כי אין כסף להכניס את התרופה שתציל אותם לסל התרופות.

     

    לכל אלו אין למדינה תקציב לתקן ולשפר. אבל להחליף את הסיליקון בשדיים של מיכל ועינת (השמות בדויים, אין קשר לאישה מסויימת) יש למדינה כסף. ואם אתם טוענים שהמדינה צריכה לעזור להן כי חייהן בסכנה אז מה בדיוק המדינה אמורה לעשות לכל אותם חולים אחרים שצריכים תרופה שאינה בסל התרופות?? מה גם שאחוז גבוה מהמשופצות הללו הן בעלות אמצעים ובקלות יכולות לעמוד בעלות האישפוז. אבל רגע! לא הכל שחור- המדינה לא תממן להן את עלות השתל החדש! איזה מזל, רואים שיש תכנון ומחשבה שם למעלה. כי מה זה כבר תשלום מלא של כל ימי האשפוז (מעניין אם גם אותם ישימו במסדרון...) לעומת עלות השתל עצמו? ואם במקרה זה מציק להן שעדיין הן צריכות לפתוח את הארנק ולא רק את החזייה אז דאגו לפנק אותן גם בכיסוי עלות הכנסת השתל החדש (ז"א הניתוח).

     

    יש לי חבר שעבר הסרת שיער והמכון נסגר באמצע הטיפולים. אולי כדאי לו לפנות לממשלתנו האינטיליגנטית שתעזור לו. מצד שני, אפשר גם לנסות ולנחש מיהי המקורבת-לצלחת שהגדילה את החזה ומכאן הגיע הרעיון האדיר הזה.

     

    בכל מקרה- ביזיון ולעג לכל מי שנזקק למערכת הבריאות הכושלת שלנו.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/12/11 17:58:
      זו הזדמנות לשינוי...הגודל! אתה צודק, זה נראה לא טוב... כיוון שאני ואתה מממנים את הניתוח הנני דורש שלפחות נקבל "מבט" על "לפני ואחרי"...(-:

      ארכיון

      פרופיל

      Moogoo
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין