0
יום שני 2 לינואר 2012
שנה שעברה שנה מאתגרת ....שנה הזו 2012 נראית מאתגרת לא פחות ...לכן נמשיך לעשות את האנליזות שלנו כל שבוע ונמשיך הלאה. SPX – סיים כמעט ברמה שהתחיל שנה קודמת. VIX –ברמת 23 ראינו כבר תנודתיות הרבה יותר גבוה מזו בשוק ...לכן נתחיל לבדוק עסקאות חודשיות ולא עסקאות קצרות טווח . אם השנה היא שנה מאתגרת יש ללכת על עסקאות של מכירות אופציות ולא קניות . VIX TLT SPY נותנים סימנים מעורבים לכן הנטיה היא לעסקאות שטובות לשוק מדשדש . אם זה עירבוב של מניות ואופציות המתאימות למגמה מדשדשת –עסקאות של השכרת מניות או מכירות של פרמיות למינהם שהם עסקאות למגמה מדשדשת עם נטייה לקפיצות קלות באמצע .
עסקה שהוצאה ביום רביעי ולא בוצעה ותכנס לעבודה עכשיו תהיה על USO נפט ארהב כאשר הנחת העבודה היא שהנפט לא יחצה הרבה מעבר ל 100$. הטווח הוא 40-36 .
מה יכול להשפיע על השוק השבוע ?אחוז מובטלים גבוה ממה שהיה בחודש שעבר . הנתון מתפרסם ביום שישי הקרוב. כמובן אם אחוז המובטלים ייאכזב אזי השוק יירד ולהיפך .
יוטיוב שהקלטתי :
http://www.youtube.com/watch?v=TRmVrlZoUq0
מסכים ירוקים נאוה- גובולס |